I Think We’re Alone Now teaser: Οι Peter Dinklage και Elle Fanning μόνοι πάνω στην Γη

Μία μεταποκαλυπτική δυστοπία αναδεικνύει την ανάγκη για ανθρώπινη επικοινωνία
25 Ιουλίου 2018 19:08
I Think We’re Alone Now teaser: Οι Peter Dinklage και Elle Fanning μόνοι πάνω στην Γη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Momentum Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser του επερχόμενου δράματος επιστημονικής φαντασίας I Think We’re Alone Now, όπου πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Peter Dinklage (Game of Thrones, Avengers: Infinity War) και η Elle Fanning (Super 8, Maleficent).

Ο Reed Morano, δημιουργός του The Handmaid’s Tale και του Meadowland υπογράφει την σκηνοθεσία της εν λόγω κινηματογραφικής μυθοπλασίας σε σενάριο του Mike Makowsky (Take Me, Bad Education), παρουσιάζοντάς μας ένα περιπετειώδες και δυνατό ψυχολογικό ταξίδι που διερευνά την ανθρώπινη συμπεριφορά και την αναμφισβήτητη ανάγκη του ανθρώπου για συντροφικότητα.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον Del (Peter Dinklage), έναν άνδρα ο οποίος περιπλανιέται σε μία μικρή, έρημη πόλη η οποία άλλοτε αριθμούσε πάνω από 1.600 άτομα. Η ανθρωπότητα έχει σχεδόν αφανιστεί. Και ενώ νομίζει ότι έχει απομείνει ολομόναχος συναντάει απροσδόκητα την Grace (Elle Fanning), μία νεαρή της οποίας η ιστορία και τα κίνητρα παραμένουν συγκεχυμένα. Ακόμη πιο περίεργο είναι το ότι δείχνει απρόθυμη να φύγει.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι: Fred Berger, Brian Kavanaugh-Jones, Fernando Loureiro, Roberto Vasconcellos, και ο David Ginsberg.

Το I Think We’re Alone Now θα κάνει το ντεμπούτο του αρχικά στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018 με ειδικές προβολές στην Νέα Υόρκη και στο Los Angeles, και αργότερα θα ακολουθήσει η παγκόσμια πρεμιέρα του στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: