To "From A Buick 8" θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη

Άλλη μία ιστορία του King βρίσκει τον δρόμο της στο σινεμά
26 Ιουλίου 2018 15:40
To

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το ‘From A Buick 8’ του Stephen King πήρε το πράσινο φως για την κινηματογραφική του διασκευή από την Hyde Park Entertainment.

Ο William Brent Bell (The Boy,The Devil Inside) πρόκειται να επιμεληθεί το σενάριο και την σκηνοθεσία του φιλμ που θα αντλήσει το υλικό του από το ομώνυμο μυθιστόρημα του King το οποίο εκδόθηκε το 2002.

Η υπόθεση του έργου αφορά τον Ned Wilcox, έναν άνδρα που λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του ο οποίος ήταν αξιωματικός του στρατού στην Pennsylvania, αρχίζει να διερευνά περαιτέρω την υπόθεση του μοιραίου αυτοκινητιστικού δυστυχήματος που κόστισε την ζωή του γονιού του. Ο ήρωας σιγά σιγά ανακαλύπτει ότι τα μέλη του στρατεύματος που διοικούσε ο πατέρας του έχουν ένα καλά κρυμμένο μυστικό στην βάση τους. Για πάνω από είκοσι χρόνια κρατούν φυλαγμένο ένα αυτοκίνητο, το μοντέλο Buick Roadmaster του 1954. Ο λόγος είναι ότι εάν το αμάξι αυτό τύχει και βγει στον έξω κόσμο κάτι τέτοιο μπορεί και να σημάνει την καταστροφή της διάστασής μας όπως την ξέρουμε μέχρι τώρα.

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκεται ο Ashok Amritraj. Οι Addison Mehr και Priya Amritraj θα επωμιστούν καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού. Πάντως προς το παρόν δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία διανομής του From A Buick 8.