What They Had trailer: Η Hilary Swank προσπαθεί να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα της

Η Elizabeth Chomko κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μία συγκινητική ιστορία
27 Ιουλίου 2018 13:35
What They Had trailer: Η Hilary Swank προσπαθεί να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα της

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, η Bleecker Street έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το κοινωνικό δράμα What They Had με το οποίο επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός στον χώρο της σκηνοθεσίας η σεναριογράφος Elizabeth Chomko.

Η Hilary Swank εν προκειμένω ερμηνεύει κεντρικό ρόλο υποδυόμενη στο φιλμ την Bridget Ertz, μία γυναίκα η οποία επιστρέφει στην γενέτειρά της, το Σικάγο, καθώς η μητέρα της εν ονόματι Ruth (Blythe Danner), η οποία έχει διαγνωστεί με Alzheimer, περιπλανιέται στους δρόμους μέσα σε μία χιονοθύελλα την Παραμονή των Χριστουγέννων. Όταν η ηρωίδα ξανασυναντάει την οικογένειά της, καταλαβαίνει ότι πρέπει να έρθει και πάλι πιο κοντά με τον πατέρα της, Burt (Robert Forster) και τον αδερφό της, Nicky (Michael Shannon) ώστε να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατόν καλύτερα στο ζήτημα που έχει προκύψει και να βρουν έναν τρόπο να διαχειριστούν την εύθραυστη υγεία του αγαπημένου τους προσώπου.

Η πρεμιέρα του What They Had, το οποίο είχε κάνει και ένα πέρασμα από το κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance, έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: