Joker: O Robert De Niro σε διαπραγματεύσεις για το cast του ανεξάρτητου φιλμ

Θα τον δούμε άραγε δίπλα στον Joaquin Phoenix στον πρώτο του comic ρόλο;
24 Ιουλίου 2018 18:10
Joker: O Robert De Niro σε διαπραγματεύσεις για το cast του ανεξάρτητου φιλμ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Robert De Niro (The Godfather: Part 2, Raging Bull, Goodfellas, Analyze This) ενδέχεται να αποτελέσει μέλος του ανεξάρτητου κινηματογραφικού εγχειρήματος ‘Joker’ της Warner Bros όπου την κεντρική ερμηνεία έχει ο Joaquin Phoenix ως ο ομώνυμος comic ‘κακός’.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ βετεράνος ηθοποιός είναι σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα πλαισιώσει υποκριτικά τον πρωταγωνιστή στην επερχόμενη αυτή action ταινία την σκηνοθεσία της οποίας ανέλαβε ο Todd Phillips (The Hangover movies). Αν τελικά επισημοποιηθεί η προσθήκη του στο cast, ο De Niro θα ενσαρκώσει τον οικοδεσπότη ενός talk show ο οποίος θα διαδραματίσει ρόλο-κλειδί στην όλη υπόθεση αν και κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό ποιά θα είναι η συμβολή του αυτή.

Το σενάριο του έργου που τιτλοφορήθηκε προσωρινά ως “Romeo” θα επεξεργαστεί ο Scott Silver (8 Mile, The Fighter). Αν και δίνονται φειδωλά οι πληροφορίες για την ακριβή πλοκή του project εντούτοις έχει γνωστοποιηθεί ότι η εν λόγω μυθοπλασία θα εστιάσει στην προϊστορία του “γελαστού πρίγκιπα του εγκλήματος” στην φανταστική πόλη του Gotham αρχές της δεκαετίας του 1980.

Τα γυρίσματα του ‘Joker’ αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος το φθινόπωρο και ειδικότερα τον Σεπτέμβριο στην Νέα Υόρκη, με την πρεμιέρα του να έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α στις 4 Οκτωβρίου του 2019.