Το cast του Guardians of the Galaxy μιλάει για την ξαφνική απόλυση του James Gunn

Και μόνος ένας δεν είναι εντάξει με την απόφαση της Disney
23 Ιουλίου 2018 17:29
Το cast του Guardians of the Galaxy μιλάει για την ξαφνική απόλυση του James Gunn

Προ ολίγων ημερών από το πουθενά εμφανίστηκε μια φουρτούνα στα κλιμάκια της Marvel με την ξαφνική απόλυση του James Gunn, σκηνοθέτη των Guardians of the Galaxy και του επερχόμενου Guardians of the Galaxy Vol. 3, εξαιτίας κάποιων tweets αμφιλεγόμενου περιεχομένου, που είχαν γίνει πριν από μια δεκαετία και για τα οποία είχε ζητήσει επανειλημμένα συγγνώμη. Η απόφαση της Disney βρήκε αντιδράσεις και μάλιστα έντονες τόσο από συναδέλφους όσο και από αστέρες του Χόλιγουντ. 

Τώρα, οι ίδιοι οι "Guardians" βγήκαν στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο Twitter για να κάνουν τις δικές τους δηλώσεις επί του θέματος. Πρώτος βγήκε ο Michael Rooker, που υποδύεται τον Yondu, λέγοντας ότι αποχωρεί από το Twitter για τις "συνεχόμενες αηδίες που ακούγονται." Τα tweets του δεν υπάρχουν πλέον μιας και ο ηθοποιός μετακόμισε στο Instagram. 

Ο ένας εκ των μεγάλων αστέρων των Guardians, ο Starlord, κατά κόσμον Chris Pratt δεν πήρε άμεσα θέση για την κατάσταση, κάνοντας ένα tweet με εδάφιο από τη Βίβλο: 

Η Zoe Saldana που παίζει την Gamorra δεν έκρυψε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο για αυτή, χωρίς να πάρει ξεκάθαρη θέση: 

Ο μόνος που πήρε θέση στο ζήτημα υποστηρίζοντας τον Gunn ήταν ο Dave Bautista, ο οποίος εκφράστηκε στο Twitter λέγοντας:

Θα έχω περισσότερα να πω αλλά για τώρα θα πω αυτό...Ο James Gunn είναι ένα από τα πιο αγαπητά, καλοσυνάτα άτομα που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Είναι ευγενικός και νοιάζεται βαθύτατα για τους ανθρώπους και τα ζώα. Έχει κάνει λάθη. Όλοι έχουμε κάνει. Δεν είμαι εντάξει με το τι του συμβαίνει. 

 

Όσο περνάει ο καιρός θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του MCU, ένα μεγάλο μέρος του οποίου σχεδίαζε ο James Gunn, αλλά και να βρεθεί νέος σκηνοθέτης για το Guardians of the Galaxy 3.