A Prayer Before Dawn trailer: Ο Joe Cole παλεύει για την επιβίωσή του μέσα στην φυλακή

O πρωταγωνιστής του Peaky Blinders σε ένα νέο αστυνομικό δράμα γεμάτο αδρεναλίνη
22 Ιουλίου 2018 11:55
A Prayer Before Dawn trailer: Ο Joe Cole παλεύει για την επιβίωσή του μέσα στην φυλακή

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το αστυνομικό φιλμ του Jean-Stéphane Sauvaire, A Prayer Before Dawn, όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύει εδώ ο Joe Cole (Black Mirror).

Στην εν λόγω ταινία, ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος από το 2013 μας συστήθηκε ως ‘John Shelby’ μέσα από το Peaky Blinders, πλέον ενσαρκώνει έναν χαρακτήρα που δεν καταφέρνει να γλιτώσει την φυλακή αφού απ’ ό,τι φαίνεται εν προκειμένω υποδύεται τον Billy Moore, έναν Άγγλο μποξέρ που θα εκτίσει την ποινή του σε δύο από τις πιο κακόφημες φυλακές της Ταϊλάνδης, ανάμεσα σε μέλη συμμοριών, δολοφόνους και άλλους επικίνδυνους συγκρατούμενους. Σύντομα ο ήρωας καταδύεται στον τρομακτικό κόσμο των ναρκωτικών και της γκανγκστερικής βίας, αλλά όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του επιτρέψουν να συμμετάσχει σε τουρνουά πυγμαχίας Muay Thai, συνειδητοποιεί ότι ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία του να βγει ξανά έξω.

Ο Billy ξεκινάει μία αδυσώπητη, γεμάτη δράση διαδρομή, από τον έναν άγριο αγώνα στον άλλο, χωρίς να σταματάει μπροστά στο ο,τιδήποτε ώστε να κάνει ό,τι χρειάζεται για να επιζήσει και να ανακτήσει την ελευθερία του. Γυρισμένο σε κανονική φυλακή της Ταϊλάνδης με ένα cast που περιελάμβανε και αληθινούς τροφίμους, το έργο αυτό είναι ένα σκληροπυρηνικό, συναρπαστικό ταξίδι μέσα από μία επίγεια κόλαση.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης Sauvaire σε συνέντευξή του στο Deadline τόνισε ότι επεδίωκε να είναι όσο το δυνατόν πιο αυθεντικό το τελικό αποτέλεσμα: «Κατ’ εμέ ήταν σημαντικό να είναι ρεαλιστικό. Μου αρέσει να συνδυάζω το ντοκουμενταρίστικο στυλ με την φαντασία οπότε ήθελα πολύ να γυρίσω την ταινία σε μία φυλακή με πρώην φυλακισμένους. Οι τύποι αυτοί είναι ολόκληροι καλυμμένοι με τατουάζ και δεν μπορείτε να τους φανταστείτε να έρχονται στο πλατό, να έχουν αυτό το κάτι παραπάνω  και να κάνουν το μακιγιάζ σε 100 άτομα έτσι που να μοιάζουν μ’ αυτούς απόλυτα φυσικά».

Οι συνδρομητές του DirecTV μπορούν ήδη να δουν το A Prayer Before Dawn που είναι ήδη διαθέσιμο εκεί, ενώ η διανομή του στις αμερικανικές αίθουσες αναμένεται να γίνει στις 10 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: