Elizabeth Harvest: Στο νέο trailer ο γοτθικός τρόμος συναντάει την sci-fi απειλή

Όλοι ξέρουν πως κάποιες πόρτες πρέπει να μένουν ερμητικά κλειστές!
19 Ιουλίου 2018 19:35
Elizabeth Harvest: Στο νέο trailer ο γοτθικός τρόμος συναντάει την sci-fi απειλή

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας  Elizabeth Harvest του Sebastian Gutierrez (Women in Trouble, Elektra Luxx).

Η Abbey Lee η οποία πρωταγωνιστεί εν προκειμένω, υποδύεται την Elizabeth, μία νεαρή γυναίκα που παντρεύεται έναν πλούσιο επιστήμονα (Ciarán Hinds) και της δίνεται πλήρης πρόσβαση σε όλους τους χώρους του νέου της σπιτιού με μία μόνο εξαίρεση. Η πολυτελής  έπαυλη και κοινή τους πια κατοικία, κρύβει ένα μυστηριώδες δωμάτιο δίπλα από το εργαστήριο του συντρόφου της, με την πόρτα του να είναι μονίμως σφραγισμένη για την ίδια. Όταν η κοπέλα προσπαθήσει να μάθει τι κρύβεται πίσω από αυτήν, όλα όσα νόμιζε ότι ήξερε για τον σύζυγό της αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό θα αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το cast συμπληρώνουν επίσης η Carla Gugino και ο Matthew Beard. Το έργο αυτό διατυπώνει ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο για την προσωπική ταυτότητα του ατόμου, τις διαπροσωπικές του σχέσεις αλλά και την συνακόλουθη εμμονή που μπορεί να αναπτυχθεί όταν αυτές δεν είναι υγιείς.

Η πρεμιέρα του Elizabeth Harvest αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αμερικανικές αίθουσες και σε υπηρεσία VOD στις 10 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: