Στο πρώτο teaser του Glass το "Κτήνος" απελευθερώνεται!

Την Παρασκευή έρχεται το πρώτο trailer
18 Ιουλίου 2018 18:01
Στο πρώτο teaser του Glass το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του EW, κυκλοφόρησε το πρώτο και το δεύτερο teaser trailer του Glass που έρχεται να επισφραγίσει την sci-fi τριλογία του Unbreakable.

Η εν λόγω μυθοπλασία φανταστικού και τρόμου προστίθεται στην συγκλονιστική ιστορία που ζωντάνεψε μέσα από την σκηνοθετική του μανιέρα ο M. Night Shyamalan, με το ‘Κτήνος’ από το Split να τριγυρνάει πια ελεύθερο και ανεξέλεγκτο. Η πιο άγρια πλευρά του χαρακτήρα ‘Kevin Wendell Crumb’ τον οποίο υποδύεται ο James McAvoy, βρίσκει τρόπο να έρθει στην επιφάνεια και να εξαπολύσει την πιο τερατώδη δύναμή του! Μάλιστα θα συναντήσει σε ένα ενιαίο πια σύμπαν τις άλλες δύο κύριες φιγούρες που ενσάρκωσαν ο Bruce Willis (Unbreakable) ως ο ‘David Dunn’, ένας πρώην λαμπρός ποδοσφαιριστής με υπεράνθρωπες ικανότητες, και ο κατ’ επίφαση εύθραυστος αλλά αρχικακός ‘Elijah Price’ (Samuel L. Jackson) που υποτίθεται ότι τον καθοδηγούσε.

Το cast συμπληρώνει και η Anya Taylor-Joy (The Witch, Thoroughbreds) που επιστρέφει ως η ‘Casey Cooke’.

Μέσα στα πλαίσια προώθησης του φιλμ που έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 18 Ιανουαρίου του 2019, o διάσημος δημιουργός έκανε στο Twitter  την παρακάτω ανάρτηση.

Μεταξύ άλλων επιπλέον, εν όψει του ότι οι συντελεστές του Glass θα παραβρεθούν και στο προσεχές Comic-Con της 20ης Ιουλίου, υπαινίχθηκε ότι τότε μάλλον πρέπει να αναμένουμε και το πρώτο επίσημο trailer από την Universal. Τα δύο teaser trailers έπονται παρακάτω: