Assassination Nation: Το νέο trailer θα σας κάνει να τα χάσετε!

Τελικά, πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει ο παραλογισμός κάποιου;
18 Ιουλίου 2018 17:46
Assassination Nation: Το νέο trailer θα σας κάνει να τα χάσετε!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, οι NEON και GOZIE AGBO έθεσαν σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Assassination Nation του Sam Levinson, όπου πρωταγωνιστεί η Odessa Young (The Daughter).

Η Lily, μία τελειόφοιτη μαθήτρια λυκείου και η ομάδα των φίλων της ζουν μέσα σε έναν καταιγισμό από ηλεκτρονικά μηνύματα, αναρτήσεις και συνομιλίες όπως και ο υπόλοιπος κόσμος. Έτσι, όταν ένας ανώνυμος χάκερ ξεκινά να αποστέλλει λεπτομέρειες από τον ιδιωτικό βίο του καθενός στη μικρή τους πόλη, το όλο πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει και να αρθρώνεται με την μορφή άγριας απειλής με αποκορύφωμα την Lily και την παρέα της να είναι αμφίβολο για το εάν θα καταφέρουν να βγάλουν τελικά την νύχτα.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Suki Waterhouse (The Bad Batch), Hari Nef (Transparent), R&B musician Abra, Anika Noni Rose (Everything, Everything) , Colman Domingo (Lincoln), Maude Apatow (This is 40), Bill Skarsgård (It) , Joel McHale (Ted) και την Bella Thorne (Blended). Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκεται η Foxtail Entertainment και η Bron Studios.

Η πρεμιέρα του Assassination Nation έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: