Το θρίλερ "The Children" μετονομάζεται σε "The Curse of La Llorona"

Στο πρώτο teaser trailer αποκαλύπτεται ο επίσημος τίτλος
19 Ιουλίου 2018 17:40
Το θρίλερ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η New Line Cinema έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer του The Curse of La Llorona, όπως μετονομάστηκε πια επίσημα το φιλμ τρόμου που είχε ονομαστεί αρχικά ‘The Children’.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται ο James Wan (Conjuring movies) ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το εν λόγω εγχείρημα.

Ο Michael Chaves (Chase Champion) υπογράφει την σκηνοθεσία της ταινίας ενώ το σενάριο θα επιμεληθούν οι Mikki Daughtry και Tobias Iaconis.

Η υπόθεση του έργου αφορά την Anna Garcia, μία κοινωνική λειτουργό η οποία εν έτει 1973 στο Los Angeles αρχίζει να είναι ολοένα και πιο απορροφημένη από μία υπόθεση που αναλαμβάνει και ξαφνικά βρίσκεται στην μέση ενός σατανικού παιχνιδιού που στήνεται εναντίον της από μία μοχθηρή υπερφυσική δύναμη. Η γυναίκα διαπιστώνει πως η οντότητα αυτή έχει πολλές ομοιότητες με την τρομοκρατική παρουσία που στοιχειώνει την οικογένειά της καιρό τώρα. Σπεύδει λοιπόν, να ζητήσει βοήθεια από μία πνευματίστρια που ζει στην περιοχή όταν το δαιμονικό φάντασμα, η La Llorona, προσπαθεί να προσκολληθεί στην ηρωίδα και δεν θα σταματήσει σε τίποτα μέχρι να πάρει τα παιδιά της.

Το cast απαρτίζεται από τους: Linda Cardellini (Avengers: Age of Ultron), Patricia Velasquez (The Mummy), Sean Patrick Thomas (Barbershop: Back in Business) και τον Raymond Cruz (Better Call Saul).

Η πρεμιέρα του The Curse of La Llorona έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 19 Απριλίου 2019.