Hell Fest trailer: Ποιός είπε ότι ένα θεματικό πάρκο του Halloween δεν προκαλεί ρίγη;

Οι χειρότεροι εφιάλτες σας θα ζωντανέψουν σε αυτό
18 Ιουλίου 2018 17:11
Hell Fest trailer: Ποιός είπε ότι ένα θεματικό πάρκο του Halloween δεν προκαλεί ρίγη;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Hell Fest, του καινούργιου φιλμ τρόμου του Gregory Plotkin όπου την τιμητική του έχει το Halloween και τα θεματικά πάρκα όπου τα πιο φοβερά τέρατα παίρνουν σάρκα και οστά. Τι συμβαίνει όμως όταν ένας δολοφόνος αποφασίζει να προσθέσει μία ακόμη πιο ρεαλιστική απειλή στο όλο σκηνικό;

Η φοιτήτρια Natalie (Amy Forsyth) επισκέπτεται την κολλητή της, Brooke (Reign Edwards) και την συγκάτοικό της, Taylor (Bex Taylor-Klaus). Είναι περίοδος εορτασμού του Halloween, οπότε οι τρεις νεαρές και οι φίλοι τους - όπως και όλοι οι άλλοι - κατευθύνονται προς το Hell Fest,  ένα υπαίθριο event με παιχνίδια, γρίφους και λαβυρίνθους, το οποίο επισκέπτεται διάφορες πόλεις σε όλη τη χώρα. Όμως για έναν επισκέπτη, το Hell Fest δεν είναι απλώς ένα αξιοθέατο έτσι όπως το εννοεί ο μέσος πολίτης. Αντιθέτως, είναι ένα κυνήγι, μία ευκαιρία να σκοτωθεί κάποιος σε κοινή θέα παρουσία ενός συνωστισμένου πλήθους. Καθώς λοιπόν, ο αριθμός των θυμάτων αρχίζει να αυξάνεται και το δέος του κόσμου να εντείνεται, ο μεταμφιεσμένος δολοφόνος στρέφει την προσοχή του στην Natalie, την Brooke, την Taylor και την συντροφιά τους, που πρέπει πλέον να αγωνιστούν για να επιβιώσουν τη μοιραία νύχτα που τους έτυχε.

Το cast συμπληρώνουν οι: Christian James, Roby Attal, Matt Mercurio και ο Tony Todd. Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Seth M. Sherwood και Blair Butler, εμπνεόμενοι από μία ιδέα των William Pennick και Chris Sey.  

Πίσω από την παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι Gale Anne Hurd και Tucker Tooley. Η πρεμιέρα του Hell Fest στις Η.Π.Α. έχει δρομολογηθεί από την CBS Films και την Lionsgate στις 28 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: