On the Basis of Sex trailer: Η Felicity Jones μεταμορφώνεται στην Ruth Bader Ginsburg

Δίπλα της συμπρωταγωνιστεί ο Armie Hammer ως ο σύζυγος της διάσημης δικαστή
17 Ιουλίου 2018 19:03
On the Basis of Sex trailer: Η Felicity Jones μεταμορφώνεται στην Ruth Bader Ginsburg

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του κοινωνικού-βιογραφικού δράματος On the Basis Of Sex, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η υποψήφια με Όσκαρ Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story, The Theory of Everything), ενώ την πλαισιώνει υποκριτικά ο Armie Hammer (Call Me By Your Name).

Η νεαρή ηθοποιός ενσαρκώνει την νεότερη version της Ruth Bader Ginsburg, μέλους του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α η οποία υποστήριζε ανοιχτά την ισοτιμία των δύο φύλων. Ο Armie υποδύεται εδώ τον Martin Ginsburg, δηλαδή τον σύζυγο της εν λόγω προσωπικότητας στον χώρο της δικαιοσύνης.

Η συγκεκριμένη μυθοπλασία εστιάζει στο πώς αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι δύο ανωτέρω μορφές επιφέροντας ρηξικέλευθες αλλαγές τόσο μέσα στην  δικαστική αίθουσα χάρη στην εκδίκαση ανάλογων υποθέσεων όσο και έξω από αυτήν, μαχόμενοι έναντι του άδικου και άνισου διαχωρισμού που συνέχιζε να υφίσταται ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες. Η βραβευμένη με Emmy, Mimi Leder κάθεται εν προκειμένω στην καρέκλα του σκηνοθέτη και ο Daniel Stiepleman, ο ανιψιός της Ginsburg, υπογράφει το σενάριο.

Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Québec .Το cast συναπαρτίζουν οι: Justin Theroux, Kathy Bates, Sam Waterston, Jack Reynor, Stephen Root, και η Cailee Spaeny. Η Participant Media μέσω της  Amblin Partners βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του όλου project.

Το On The Basis Of Sex κάνει το ντεμπούτο του στις 25 Δεκεμβρίου του 2018 στις Η.Π.Α την ίδια μέρα μάλιστα που συμπληρώνεται η 25η επέτειος των χρόνων που η Ginsburg υπηρέτησε στο Ανώτατο Δικαστήριο. Η Focus Features έχει αναλάβει την προώθησή του έργου στο εσωτερικό, ενώ η Lionsgate θα το διανείμει σε άλλες χώρες παγκοσμίως. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: