Το Zombieland 2 καταφτάνει το 2019!

Και το cast της πρώτης ταινίας δηλώνει ετοιμοπόλεμο
14 Ιουλίου 2018 16:01
Το Zombieland 2 καταφτάνει το 2019!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι συνεργάτες και σεναριογράφοι του Deadpool I,II, Rhett Reese και Paul Wernick προχωρούν κανονικά στην επεξεργασία των κειμένων του Zombieland 2, τoυ sequel της μεταποκαλυπτικής παρωδίας με ζωντανούς-νεκρούς, με τον Ruben Fleischer να κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Για την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική συνέχεια της αντίστοιχης μυθοπλασίας που παρακολουθήσαμε το 2009 και η οποία άγγιξε τα $102.4 εκατ. στο παγκόσμιο box office, επιστρατεύονται στους γνώριμους ρόλους τους τα μέλη του βασικού cast του πρώτου φιλμ, δηλαδή οι Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone και η Abigail Breslin. Οι χαρακτήρες που υποδύονται θα κάνουν ό,τι μπορούν για να επιζήσουν από μία 2η επέλαση αιμοβόρων ζόμπι, χωρίς κάτι τέτοιο να συνεπάγεται ότι ήρθε και το τέλος του κόσμου!

Τα γυρίσματα του Zombieland 2 ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2019, με πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, γιορτάζοντας έτσι δέκα χρόνια από την προβολή του αρχικού κεφαλαίου της ιστορίας στην μεγάλη οθόνη.