Venom: Στις νέες φωτογραφίες ο Eddie Brock εναγκαλίζεται με το σκοτεινό alter ego του

Ο Tom Hardy μεταμορφώνεται στον πιο διάσημο αντίπαλο του Peter Parker!
14 Ιουλίου 2018 15:56
Venom: Στις νέες φωτογραφίες ο Eddie Brock εναγκαλίζεται με το σκοτεινό alter ego του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο φωτογραφικό υλικό από το Venom, την action ταινία του ομώνυμου comic αντιήρωα που παίρνει σάρκα και οστά στην μεγάλη οθόνη μέσα από την ερμηνεία του Tom Hardy. Εν όψει και του προσεχούς San Diego Comic-Con, όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε και νέο trailer του πολυαναμενόμενου φιλμ, το EW εξασφάλισε τις παρακάτω λήψεις της εν λόγω μυθοπλασίας.

Εν προκειμένω λοιπόν, θα δούμε έναν από τους πιο αμείλικτους εχθρούς του ‘Spider-Man’, τον φωτορεπόρτερ Eddie Brock να υφίσταται την πιο ριζική μετάλλαξη εξαιτίας του εξωγήινου συμβιωτικού παράσιτου που τον χρησιμοποιεί ως ξενιστή του και τον αλλάζει στον λεγόμενο ‘Venom’.

Ο Ruben Fleischer (Zombieland ) έχει αναλάβει την σκηνοθεσία της συγκεκριμένης κινηματογραφικής περιπέτειας δράσης.

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν επίσης οι: Michelle Williams (The Greatest Showman), Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story), Jenny Slate (Zootopia) και ο Woody Harrelson (Hunger Games movies, True Detective).

Το Venom θα κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν τα αντίστοιχα στιγμιότυπα: