Επίσημο: Η ταινία Downton Abbey έρχεται με το αρχικό cast της σειράς

Χαρμόσυνα νέα για τους θεατές της λατρεμένης δραματικής σειράς
13 Ιουλίου 2018 15:55
Επίσημο: Η ταινία Downton Abbey έρχεται με το αρχικό cast της σειράς

Αρκετούς μήνες πριν σας είχαμε μεταφέρει πως το Downton Abbey ετοιμάζει τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη. Τώρα αυτό πλέον ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, καθώς οι Focus Features και Carnival Films απέκτησαν τα δικαιώματα και προχωρούν στην κινηματογραφική μεταφορά του Downton Abbey. Και τα καλά δεν σταματούν εδώ καθώς η ταινία δεν θα γίνει με διαφορετικό cast δημιουργώντας έτσι σύγχυση στο κοινό της, αλλά ολόκληρο το αρχικό cast της τηλεοπτικής σειράς θα συμμετέχει κανονικά, ενώ θα γυρίσματα του θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ για το σενάριο του Gosford Park, Julian Fellowes, θα επιστρέψει για να επιμεληθεί σεναριακά την ταινία, ενώ τη σκηνοθεσία της θα αναλάβει ο Brian Percival, υπεύθυνος για τον πιλότο της σειράς.

Να θυμίσουμε ότι η σειρά ολοκληρώθηκε το 2015 στο δίκτυο PBS και εξιστορούσε τα γεγονότα της αριστοκρατικής οικογένειας Crawley και των υπηρετών της. Μάλιστα, είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες μη αμερικανικού σόου για βραβεία Emmy στην ιστορία με 69 υποψηφιότητες και 15 νίκες. Αναμένουμε πλέον νεότερα για την κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου Downton Abbey για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.