Ο Joaquin Phoenix μιλάει πια ανοιχτά για τον ρόλο του ως "Joker"

Να γιατί δέχτηκε να υποδυθεί την νέμεση του Batman
13 Ιουλίου 2018 14:17
Ο Joaquin Phoenix μιλάει πια ανοιχτά για τον ρόλο του ως

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Joaquin Phoenix πλέον τοποθετήθηκε πιο ξεκάθαρα για την ερμηνεία του ως ‘Joker’ στο επερχόμενο action φιλμ που σκηνοθετεί ο Todd Phillips (Hang Over movies, War Dogs).

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider:

«Μοιάζει μοναδικός χαρακτήρας, είναι σαν να βρίσκεται στον δικό του κόσμο κατά κάποιον τρόπο. Και ίσως κατά κύριο λόγο να με τρομοκρατεί κάπως ή κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι και το μόνο πράγμα που με τρομάζει περισσότερο. Την ταινία αυτήν λοιπόν, δεν θα την ταξινομούσα σ’ ένα οποιοδήποτε είδος. Δεν θα έλεγα ότι είναι μια ταινία με σούπερ ήρωες ή ως η ταινία ενός στούντιο κλπ ... Φαντάζει σαν κάτι ξεχωριστό. Και πιστεύω περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο, που ίσως είναι και το πιο σημαντικό πράγμα, πως ο Todd φαίνεται πολύ ενθουσιασμένος γι 'αυτό και είναι πολύ δοτικός, οπότε και αυτό είναι συναρπαστικό!

Νομίζω ότι, υπό τον ενθουσιασμό αυτών των φιλμ, και δεδομένου και του μεγέθους τους, υπάρχουν και αυτοί οι απίστευτοι χαρακτήρες που έχουν να κάνουν με τους αγώνες της αληθινής ζωής. Και μερικές φορές αυτό αποκαλύπτεται και προβάλλεται, ενώ άλλοτε πάλι όχι. Έτσι ανέκαθεν ένιωθα πως υπήρχαν χαρακτήρες σε comics που ήταν πραγματικά ενδιαφέροντες και αξίζουν την ευκαιρία να τους μελετήσει κανείς. Επομένως θεωρώ ότι αυτός είναι ο λόγος που και ο Todd βρίσκει ελκυστική αυτή την ιδέα».

Η ανεξάρτητη αυτή παραγωγή της Warner Bros. που θα εντρυφήσει στην ιστορία του ‘Joker’ και τιτλοφορήθηκε προσωρινά ως “Romeo”, ξεκινά γυρίσματα φέτος το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2018. Θα αναπτυχθεί χωριστά από το project όπου θα παίξει ο Jared Leto και το οποίο ανήκει στο DC Extended Universe.