Ο Robocop επιστρέφει (ξανά) δια χειρός Neill Blomkamp

Ο δημιουργός του ‘District 9’ υπέγραψε με την MGM
12 Ιουλίου 2018 16:12
Ο Robocop επιστρέφει (ξανά) δια χειρός Neill Blomkamp

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety,κυκλοφόρησε η είδηση ότι η MGM θα γυρίσει το RoboCop Returns μετά και από την συμφωνία συνεργασίας με την Sony για το α’ μέρος του remake του RoboCop που είχε σκηνοθετήσει ο Jose Padilha, και μάλιστα πλέον για την συνέχεια ως δημιουργός επιστρατεύτηκε ο Neill Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie).

Το σενάριο του sequel θα επιμεληθεί ο Justin Rhodes έπειτα από κάποιες προσαρμογές των κειμένων των Ed Neumeier και Michael Miner οι οποίοι θα επωμιστούν καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Όσον αφορά το RoboCop Returns, ο αντιπρόεδρος της MGM, Adam Rosenberg θα επιβλέπει τις διαδικασίες παραγωγής για λογαριασμό του στούντιο.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η πρώτη ταινία RoboCop του Paul Verhoeven είχε βγει το 1987 με πρωταγωνιστή της τον Peter Weller και τους Nancy Allen, Dan O’Herlihy, Kurtwood Smith, Miguel Ferrer, και Ronny Cox να συμπληρώνουν το υπόλοιπο cast. Το φιλμ εκείνο ξεπέρασε σε εισπράξεις τα $50 εκατ. παγκοσμίως  κερδίζοντας και Όσκαρ Καλύτερης Επεξεργασίας Ήχου.