Αγωγή στον Johnny Depp επειδή έριξε μπουνιά κατά τα γυρίσματα ταινίας

Γρονθοκόπησε μέλος του προσωπικού
11 Ιουλίου 2018 15:05
Αγωγή στον Johnny Depp επειδή έριξε μπουνιά κατά τα γυρίσματα ταινίας

Σε μπελάδες βρίσκεται πάλι ο πασίγνωστος ηθοποιός του Holywood, Johnny Depp, αφού σύμφωνα με μια αγωγή που ασκήθηκε εναντίον του γρονθοκόπησε ένα μέλος του προσωπικού κατά τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος τοποθεσιών Greg "Rocky" Brooks έκανε αγωγή στον Depp επειδή τον γρονθοκόπησε δύο φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας για την δολοφονία του Notorious BIG. Μάλιστα, ο Brooks ζήτησε απροσδιόριστη αποζημίωση και από τον σκηνοθέτη της ταινίας και τους παραγωγούς της κατά την αγωγή που κατατέθηκε στις 6 Ιουλίου στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Στην ταινία City of Lies, η οποία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 7 Σεπτεμβρίου, ο Depp παίζει έναν αστυνομικό που για χρόνια ερευνούσε τον αδιευκρίνιστο θάνατο του rapper Notorious BIG του 1997.

Ο Brooks ισχυρίζεται ότι τον Απρίλιο του 2017, όταν η ταινία γυριζόταν υπό την ονομασία Labyrinth μέσα και γύρω από το Barclay Hotel στο κέντρο του Λος Άντζελες, ενημέρωσε τον σκηνοθέτη, Brad Furman, ότι μια επερχόμενη λήψη με το Depp θα έπρεπε να είναι η τελευταία εξωτερική λήψη την νύχτα λόγω νόμιμων αδειών. Η αγωγή αναφέρει ότι ο Furman ανάγκασε τον Brooks να υπερβεί τα καθήκοντά του και να πει ο ίδιος στον Depp ότι τα γυρίσματα έπρεπε να σταματήσουν. Ο Brooks δήλωσε ότι αναζητούσε τον αναπληρωτή που υπηρετούσε ως προσωπικό ασφαλείας για το σετ των γυρισμάτων, όταν ο Depp τον βρήκε πρώτος.

Ο Brooks δήλωσε ότι ο Depp μύριζε αλκοόλ και φάνηκε μεθυσμένος, καθώς φώναζε ασυναρτησίες. Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι "θυμωμένα και έντονα" τον χτύπησε δύο φορές στα πλευρά. Σύμφωνα πάντα με την αγωγή, ο Depp φώναξε: "Θα σου δώσω εκατό χιλιάδες δολάρια για να με χτυπήσεις στο πρόσωπο τώρα!" επειδή ο Brooks δεν αντιδρούσε, πριν να τον τραβήξουν οι σωματοφύλακες του ηθοποιού.

Ο Brooks δήλωσε ότι επέστρεψε στη δουλειά την επόμενη Δευτέρα και του ζητήθηκε από έναν παραγωγό να υπογράψει ένα συμφωνητικό, με βάση το οποίο παραιτούταν του δικαιώματός του να ασκήσει αγωγή αναφορικά με το συμβάν αυτό. Ο Μπρουκς λέει ότι αρνήθηκε και απολύθηκε επί τόπου. Ο Brooks ισχυρίζεται ότι υπέστη ταπείνωση, άδικη απόλυση και σωματικό και ψυχικό πόνο από το περιστατικό. Η αγωγή αναφέρει ότι οι κινηματογραφιστές θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ο Depp χρησιμοποιεί αλκοόλ και ναρκωτικά και αποτελούσε απειλή για την ευημερία των υπολοίπων στο σετ.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση από τον ηθοποιό ή τα υπόλοιπα υψηλόβαθμα μέλη της παραγωγής.

Tags: