Captain Marvel: Νεότερος με τη χρήση CGI θα εμφανιστεί ο Samuel Jackson

Η ίδια αντιγηραντική τεχνολογία που ήταν στο Ant-Man and the Wasp
08 Ιουλίου 2018 11:02
Captain Marvel: Νεότερος με τη χρήση CGI θα εμφανιστεί ο Samuel Jackson

Μετά το Ant-Man and the Wasp, την επόμενη μεγάλη ταινία του Marvel Cinematic Universe θα δούμε σε οκτώ μήνες από τώρα και αναφερόμαστε στο Captain Marvel, που μετά το τέλος του Infinity War έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Στο φιλμ που θα σκηνοθετήσουν το δίδυμο των Ryan Fleck και Anna Boden θα πρωταγωνιστήσει η Brie Larson στο ρόλο της Carol Danvers, έχοντας στον πλάι της τον Samuel Jackson. Όντας η πρώτη ταινία του εν λόγω κινηματογραφικού σύμπαντος που θα εκτυλίσσεται στα '90s, o Jackson που ενσαρκώνει τον Nick Fury θα πρέπει να εμφανιστεί νεαρότερος από όσο τον έχουμε μάθει.

Εκεί θα παίξει ρόλο η αντιγηραντική CGI τεχνολογία που τελευταία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε με καλά ή μέτρια αποτελέσματα με τρανό παράδειγμα την Leia στο Rogue One, τον Robert Downey Jr. στο Captain America: Civil War, τον Michael Douglas στο Ant-Man, αλλά και ακόμη πιο πρόσφατα στο Ant-Man & The Wasp για λογαριασμό της Michelle Pfeiffer, όπου απέσπασε θετικά σχόλια η υλοποίηση. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Slash Film, ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, μίλησε για την αντιγηραντική τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στην Michelle Pfeiffer και αναφέρθηκε ότι το ίδιο θα γίνει στην περίπτωση του Samuel L. Jackson στο Captain Marvel

Λοιπόν, πιστεύω ότι το να έχουμε αυτή την επιλογή είναι εκπληκτικό. Και νομίζω ότι έχοντας την τεχνολογία και χωρίς καν να σποιλάρω οτιδήποτε, ο Sam Jackson γυρίζει μια ταινία για εμάς αυτή τη στιγμή, όπου είναι κατά 25 χρόνια μεγαλύτερος σε όλη τη διάρκεια της. 

Ο Feige στα λόγια του τονίζει επίσης ότι ο Jackson έχει γεράσει καλά παρά τα χρόνια του -είτε το πιστεύετε είτε όχι είναι 69 ετών- και αυτό βοηθάει σαφώς τη CGI τεχνολογία. 

Το Captain Marvel αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2019.