Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "The Krays: Dead Man Walking"

Ένα νέο βρετανικό αστυνομικό δράμα κάνει ποδαρικό στην μεγάλη οθόνη
05 Ιουλίου 2018 14:49
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Digital Spy, βγήκε το πρώτο επίσημο trailer του The Krays: Dead Man Walking, του καινούργιου αστυνομικού φιλμ που καταφτάνει από την Μεγάλη Βρετανία, και στο οποίο πρωταγωνιστούν η Rita Simons και ο Leslie Grantham που τους γνωρίσαμε από την συμμετοχή τους στο EastEnders.

Το εν λόγω project σκοπεύει να μας βάλει για τα καλά στον χώρο του κινηματογραφικού οργανωμένου εγκλήματος, καθώς αφορά την αληθινή ιστορία των λεγόμενων ‘Kray Twins’, δύο δίδυμων αδερφών και  εκ των πιο διαβόητων κακοποιών που δραστηριοποιούνταν στο Ανατολικό Λονδίνο ιδιαίτερα κατά την δεκαετία του 1950 και του 1960. Πάντως με την θεματολογία αυτή είχε καταπιαστεί και το Legend που είχε γυριστεί από τον Brian Helgeland το 2015, με τον Tom Hardy να έχει εκεί τον κεντρικό ρόλο.

Η Rita Simons θα υποδυθεί την Lisa Prescott, ενώ ο Grantham θα μας συστηθεί ως ο Nipper Read, ο επιθεωρητής του οποίου η ομάδα ήταν υπεύθυνη για την σύλληψη και την καταδίκη του Ronnie και του Reggie Kray.

Να σημειωθεί εδώ ότι το The Krays: Dead Man Walking θεωρείται και η τελευταία εμφάνιση του Leslie Grantham στην βιομηχανία του θεάματος αφού απεβίωσε τον προηγούμενο μήνα σε ηλικία 71 ετών.