Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας του "Greyhound"

Στο οποίο θα δούμε τον Tom Hanks σε ένα ακόμη πολεμικό δράμα
05 Ιουλίου 2018 14:31
Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι άλλαξε η ημερομηνία κατά την οποία θα κάνει το ντεμπούτο του το Greyhound, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει εδώ ο Tom Hanks (Captain Phillips, Bridge of Spies).

Το εν λόγω πολεμικό δράμα που αποτελεί την κινηματογραφική διασκευή του μυθιστορήματος The Good Shepherd” του C.S. Forester, πρόκειται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες αντί για τις 8 Φεβρουαρίου στις 22 Μαρτίου του 2019.

Ο Aaron Schneider θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη όσον αφορά το project αυτό, ενώ ο  Hanks επωμίζεται και καθήκοντα παραγωγού πέραν  του ότι στην ταινία θα ενσαρκώσει τον καπετάνιο Ernest Krause, τον κυβερνήτη ενός αντιτορπιλικού που επί Β’ Παγκοσμίου ηγείται μίας διεθνούς αποστολής συμμαχικών δυνάμεων διασχίζοντας τον Βόρειο Ατλαντικό με τα γερμανικά πλοία να τους καταδιώκουν. Το cast συμπληρώνουν οι: Elisabeth Shue, Rob Morgan και ο Stephen Graham.

Πίσω από την παραγωγή του Greyhound βρίσκονται οι: Sony Pictures Worldwide Acquisitions, Bron Creative, Sycamore Pictures και η Zhengfu Pictures.