Η Vanessa Kirby υπέγραψε και επίσημα για το "Hobbs and Shaw"

Θα παίξει μαζί με τον ‘The Rock’ και τον Statham στο spin-off του Fast and Furious
04 Ιουλίου 2018 16:10
Η Vanessa Kirby υπέγραψε και επίσημα για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Vanessa Kirby (The Crown, The Frankenstein Chronicles, Me Before You) θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Dwayne Johnson και τον Jason Statham στο Hobbs and Shaw, στο spin-off  του Fast and Furious, σε παραγωγή του Universal Pictures.

Το όλο project θα αναπτυχθεί ξεχωριστά από την 9η και 10η ταινία, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί να κάνουν το ντεμπούτο τους στις 10 Απριλίου του 2020 και στις 2 Απριλίου του 2021 αντίστοιχα.

Το έργο επικεντρώνεται στους χαρακτήρες που υποδύονται οι δύο ηθοποιοί στο διάσημο franchise των $5.1 δις στο παγκόσμιο box office, δηλαδή στον ειδικό πράκτορα ‘Luke Hobbs’ (Dwayne Johnson) και στον εκτελεστή ‘Deckard Shaw’ (Jason Statham).

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο David Leitch (Deadpool 2, Atomic Blonde), ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί  ο Chris Morgan, ο οποίος είχε δουλέψει το 2006 και για την action περιπέτεια Tokyo Drift.

Μεταξύ άλλων, ο Johnson πρόκειται να επωμιστεί και καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Dany Garcia και Hiram Garcia μέσω της Seven Bucks Productions, όπως επίσης και ο Statham μαζί με τους Neal H. Moritz της Original Film, αλλά και τον Chris Morgan.

Το Hobbs and Shaw καταφτάνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου του 2019.