Αυτός είναι τελικά ο τίτλος του Avengers 4;

Που επιβεβαιώνει τη θεωρία του Doctor Strange
03 Ιουλίου 2018 13:33
Αυτός είναι τελικά ο τίτλος του Avengers 4;

Από τη στιγμή που προβλήθηκε το Infinity War και άφησε το κοινό της Marvel με το στόμα ανοιχτό εξαιτίας του cliffhanger τέλους του, όλοι προσπαθούν να βρουν ποιος θα είναι ο τίτλος του Avengers 4. Η επόμενη ταινία των αδερφών Russo που θα κλείσει οριστικά την τωρινή φάση του MCU κρατάει επίτηδες τον επίσημο τίτλο της σαν επτασφράγιστο μυστικό. Οι λόγοι για αυτό είναι πολλοί και το hype γύρω από τον επίσημο τίτλο της ταινίας ανεβαίνει με εκθετικούς ρυθμούς όσο περνάει ο καιρός. 

Φαίνεται πως μέσα εξαιτίας ενός leak μέσα από την ιστοσελίδα του κινηματογραφιστή του Avengers 4, αποκαλύφθηκε η ονομασία της ταινίας, η οποία τιτλοφορείται ως Avengers: End Game. Αυτός ο τίτλος ταιριάζει σε προηγούμενες θεωρίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, καθώς είναι μια σημαντική φράση που λέει ο Doctor Strange πριν δώσει οικειοθελώς την τελευταία Infinity Stone στα χέρια του Thanos, με αντάλλαγμα τη ζωή του Iron Man: "We are in the End Game, now". 

Βέβαια, οι σκηνοθέτες της ταινίας, Anthony και Joe Russo έχουν δηλώσει προηγουμένως πως στην ταινία δεν αναφέρεται πουθενά ρητά και σε κανέναν διάλογο ο τίτλος του Avengers 4, οπότε λάβετε τις παραπάνω πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.