Θα καθυστερήσει περαιτέρω το Indiana Jones 5 

Χάνει το ραντεβού του 2020

Θα καθυστερήσει περαιτέρω το Indiana Jones 5

Όπως όλα δείχνουν η πρεμιέρα του Indiana Jones 5 θα καθυστερήσει, ύστερα από μερικές αλλαγές στους συντελεστές και το σενάριο της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, το φιλμ του Steven Spielberg θα ξεκινούσε τα γυρίσματα του τον Απρίλιο του 2019, αλλά πηγές εντός της παραγωγής λένε πως θα γίνουν πολλούς μήνες αργότερα, αν όχι έναν ολόκληρο χρόνο μετά και αυτό διότι οι επικεφαλής του project δεν ήταν ευχαριστημένοι με την τωρινή κατάσταση του σεναρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο David Koepp αντικαταστάθηκε για χάρη του Jonathan Kasdan (Solo: A Star Wars Story, Jumanji: Welcome to the Jungle), γιο του Lawrence, γνωστού για την τεράστια συνεισφορά του στα Star Wars, ο οποίος θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το σενάριο. 

Παρόλα αυτά τόσο ο Spielberg όσο και ο ίδιος ο "Indy", Harrisson Ford είναι δεσμευμένοι με την πέμπτη περιπέτεια του Indiana Jones. Αυτό αφήνει την κατάσταση της ταινίας στα αζήτητα αφού δεν ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμο το ανασκευασμένο σενάριο, ενώ η Disney δεν έχει αλλάξει ακόμη επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας. 

0 σχολια