Βγήκε το πρώτο trailer του "The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society"

Μία ρομαντική ιστορία γράφεται στην καρδιά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
30 Ιουνίου 2018 09:19
Βγήκε το πρώτο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το ρομαντικό δράμα εποχής The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, που βασίζεται στο ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα της Mary Ann Shaffer και της Annie Barrows.

Εν προκειμένω, στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Mike Newell (Four Weddings and a Funeral, Harry Potter and the Goblet of Fire), ενώ την προσαρμογή του σεναρίου ανέλαβαν οι Thomas Bezucha και Don Roos.

Ο βασικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από μία γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα, την συγγραφέα ‘Juliet Ashton’ την οποία υποδύεται η Lily James (Darkest Hour, Downton Abbey, Cinderella). Η ηρωίδα θα γίνει μέλος μίας ιδιαίτερης λέσχης ανάγνωσης, της λεγόμενης “Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society”, κάτι που θα της αλλάξει για πάντα την ζωή. Αποφασίζει λοιπόν, να γράψει για τις εμπειρίες που αποκομίζει με αυτό το γκρουπ νέων φίλων που απέκτησε και όλα αυτά εν μέσω του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Την πρωταγωνίστρια πλαισιώνει υποκριτικά και ο Michiel Huisman (The Age of Adaline, Game of Thrones). Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Matthew Goode (The Imitation Game, Downton Abbey), Glen Powell (Set It Up, Everybody Wants Some),Jessica Brown Findlay (Victor Frankenstein, Downton Abbey), Katherine Parkison (The IT Crowd, The Boat That Rocked), Tom Courtenay (45 Years, Doctor Zhivago), και η Penelope Wilton (The BFG, The Best Exotic Marigold Hotel).

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι: Paula Mazur, Graham Broadbent, Mitchell Kaplan, και ο Peter Czerzin.

Η πρεμιέρα του The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society θα πραγματοποιηθεί στο Netflix στις 10 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: