Glass: Η πρώτη αφίσα του sequel του Split είναι πραγματική έκπληξη!

Αποκαλύπτεται ένας τρομακτικός συσχετισμός δυνάμεων
29 Ιουνίου 2018 17:03
Glass: Η πρώτη αφίσα του sequel του Split είναι πραγματική έκπληξη!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η πρώτη αφίσα για το Glass, του φιλμ που έρχεται να ολοκληρώσει την sci-fi τριλογία του M.Night Shyamalan (Η 6η Αίσθηση), όπου συναντιούνται πια οι κύριες φιγούρες του Unbreakable και του Split.

Μέσα στα πλαίσια προώθησης της ταινίας που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις Η.Π.Α. στις 18 Ιανουαρίου του 2019, o Shyamalan έκανε το σχετικό post στο Twitter, στο οποίο βλέπουμε να ανταμώνουν οι κύριες μορφές της εν λόγω μυθοπλασίας φανταστικού και τρόμου.

Η κινηματογραφική αυτή συνέχεια του Unbreakable είναι ουσιαστικά το sequel που ενώνει το παζλ των δύο ιστοριών όπου κεντρικό ρόλο υποδύθηκε ο Bruce Willis (Unbreakable) ως ο ‘David Dunn’, ένας πρώην ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με υπεράνθρωπες δυνάμεις που είχε ως μέντορά του τον φαινομενικά εύθραυστο ‘Elijah Price’ (Samuel L. Jackson), και ο James McAvoy του Split αντίστοιχα όπου ενσάρκωσε τον Kevin Wendell Crumb  ή αλλιώς το ‘Beast’. Στο cast ανήκει φυσικά και η Anya Taylor-Joy (The Witch, Thoroughbreds) που επανέρχεται ως ‘Casey Cooke’.

Ο σκηνοθέτης μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι οι συντελεστές του Glass θα δώσουν το παρόν και στο προσεχές Comic-Con της 20ης Ιουλίου, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι ίσως δούμε εκεί και το πρώτο trailer.