Πρώτη ματιά στο Once Upon A Time in Hollywood του Tarantino (φωτό)

Οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt ποζάρουν ντυμένοι αλά ‘60s
28 Ιουνίου 2018 13:50
Πρώτη ματιά στο Once Upon A Time in Hollywood του Tarantino (φωτό)

Με βάση και συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, βρήκε η πρώτη φωτογραφία από το πλατό του Once Upon a Time in Hollywood, του φρέσκου πολυσυζητημένου φιλμ του Quentin Tarantino, με τις δύο κύριες συμμετοχές του cast, τον Leonardo DiCaprio και τον Brad Pitt να ποζάρουν μπροστά στο φακό ενδεδυμένοι σύμφωνα με την μόδα των ‘60s.

Την σχετική λήψη ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο βραβευμένος από την Ακαδημία πρωταγωνιστής του The Revenant, όπου διακρίνεται ξεκάθαρα η αισθητική και η αύρα της εποχής εκείνης.

 

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Η υπόθεση της ταινίας λαμβάνει χώρα στην νότια Καλιφόρνια του 1969, την περίοδο όπου το ρεύμα των hippies ήταν έντονα αισθητό τότε και στο Hollywood, δηλαδή όταν συνέβη και μία σειρά φρικιαστικών ανθρωποκτονιών από τον κατά συρροή δολοφόνο Charles Manson, με την τότε έγκυο σύντροφο του Polanski, Sharon Tate να βρίσκει και εκείνη τραγικό θάνατο.

Ο Brad Pitt θα υποδυθεί έναν κασκαντέρ, τον Cliff Booth, ο οποίος ντουμπλάρει τις επικίνδυνες σκηνές για τον συνάδελφο του, τον Rick Dalton (DiCaprio), τον πρώην σταρ μίας western σειράς που τύχαινε να είναι και γείτονας της άτυχης Sharon Tate την οποία εν προκειμένω ερμηνεύει η Margot Robbie.

Το επιτελείο των ηθοποιών συναπαρτίζουν και άλλα διάσημα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος όπως οι: Burt Reynolds, Dakota Fanning, Al Pacino, Damian Lewis, Emile Hirsch, Timothy Olyphant, James Marsden, και ο Tim Roth.

Η αυλαία του Once Upon a Time in Hollywood έχει οριστεί από την Sony Pictures να ανοίξει στις 9 Αυγούστου του 2019, δηλαδή την 50η μελανή επέτειο των μαζικών φόνων που διέπραξε ο Manson.