Ο Jared Leto θα πρωταγωνιστήσει στο "Morbius"

Ένα νέο spin-off του Spider-Man παίρνει το πράσινο φως από την Sony
28 Ιουνίου 2018 13:39
Ο Jared Leto θα πρωταγωνιστήσει στο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Jared Leto (Blade Runner 2049, Dallas Buyers Club, Requiem for a Dream) θα υποβληθεί σε μία ολική μεταμόρφωση για τον κεντρικό ρόλο που θα αναλάβει στο καινούργιο spin-off του Spider-Man, το Morbius, υποδυόμενος τον ομώνυμο αντιήρωα.

Ο πρωταγωνιστής του Suicide Squad, απ’ ό,τι φαίνεται και από την ερμηνεία του ως ‘Joker’, αγαπάει να ζωντανεύει comic φιγούρες, όμως εν προκειμένω μεταπηδάει από το σύμπαν της DC σε εκείνο της Marvel, υπογράφοντας με την Sony για να μας συστηθεί ως το πανίσχυρο βαμπίρ ‘Morbius’.

Η ιστορία του ‘Dr. Michael Morbius’ αφορά έναν επιστήμονα της βιοχημείας ο οποίος προσπαθεί να θεραπεύσει τον εαυτό του από μία σπάνια θανατηφόρα ασθένεια του αίματος, δουλεύοντας πάνω σε έναν ειδικό ορό που έχει φτιάξει από νυχτερίδες. Ωστόσο, αντ’ αυτού, παίρνοντας αυτήν την φόρμουλα καταλήγει να μολυνθεί και να έχει πολύ περίεργες παρενέργειες όπως το να αποκτήσει κυνόδοντες, υπερβολική δύναμη, αλλά και μία ακόρεστη δίψα για ανθρώπινο αίμα. Παρά το ότι στα comics ο Morbius κατέληγε συνήθως να συνιστά αντίπαλο του Spider-Man, εντούτοις ο ίδιος επεδείκνυε συχνά μία ηρωική στάση καθώς πάλευε να αντισταθεί απέναντι στις βίαιες ορμές της τερατώδους φύσης του.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη του Morbius,θα καθίσει ο Daniel Espinosa (Life, Child 44), ενώ το σενάριο της ταινίας θα επιμεληθούν οι Burk Sharpless και Matt Sazama, οι δημιουργοί του Lost in Space, της διάσημης sci-fi σειράς του Netflix. Πίσω από την παραγωγή του συγκεκριμένου εγχειρήματος θα βρίσκονται οι Avi Arad, Matt Tolmach, και ο Lucas Foster.