"Widows" TV trailer: Μία γυναικεία συμμορία παίρνει τον έλεγχο

Στο φρέσκο θρίλερ του Steve McQueen γίνεται συνωστισμός διασήμων
26 Ιουνίου 2018 14:21

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο τηλεοπτικό trailer για το Widows, το νέο αστυνομικό δράμα του Steve McQueen (12 Years a Slave, Shame, Hunger) όπου πρωταγωνιστεί η αφρόκρεμα των αστέρων του Hollywood.

Το σενάριο του εν λόγω φιλμ επιμελήθηκε από κοινού μαζί με τον σκηνοθέτη και η συγγραφέας Gillian Flynn (Gone Girl). Η ταινία αφηγείται την ιστορία τεσσάρων γυναικών  που καλούνται να κάνουν μία μεγάλη  ληστεία για να ξεχρεώσουν τις οφειλές που άφησαν πίσω τους οι εκλιπόντες σύντροφοί τους τις οποίες δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν σε προηγούμενη ληστεία. Το θέμα είναι ότι στο κατόπι των ηρωίδων βρίσκονται τόσο οι αρχές όσο και μία εγκληματική οργάνωση που επιζητά να πάρει πίσω όσα της χρωστούν.

Του cast ηγούνται οι ηθοποιοί: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, και η Cynthia Erivo, ενώ υποκριτικά τις πλαισιώνουν και οι: Colin Farrell, Brian Tyree Henry, Daniel Kaluuya, Garret Dillahunt, Carrie Coon, Jacki Weaver, Jon Bernthal, Manuel Garcia-Rulfo, Robert Duvall, και ο Liam Neeson.

Το Widows αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. στις 16 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer: