Η Sony ετοιμάζει την σόλο ταινία της ‘Silk’

Ακόμη ένα spin-off προστίθεται στον κόσμο του  Spider-Man
24 Ιουνίου 2018 06:27
Η Sony ετοιμάζει την σόλο ταινία της ‘Silk’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Sony Pictures έχει στα σκαριά το action φιλμ της ‘Silk’, της ηρωίδας που ανήκει στο σύμπαν του Spider-Man.

Μετά την επιτυχία του Spider-Man: Homecoming, την μεγάλη συζήτηση που έχει προκαλέσει τόσο το επερχόμενο Venom όσο και η animated μυθοπλασία Spider-Man: Into the Spider-Verse, απ’ ό,τι φαίνεται ένα ακόμη spin-off  πρόκειται να αναπτυχθεί.

Εδώ λοιπόν, την τιμητική της θα έχει η ‘Silk’ η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο comic “The Amazing Spider-Man” και την μορφή της οποίας εμπνεύστηκαν οι Dan Slott και Humberto Ramos. Η εν λόγω φιγούρα η οποία ακούει και στο όνομα Cindy Moon, είναι μία μαθήτρια λυκείου, η οποία είχε δαγκωθεί από την ίδια ραδιενεργή αράχνη που είχε δαγκώσει και τον  Peter Parker μέσα στα πλαίσια μίας δημόσιας παρουσίασης πυρηνικών υλικών η οποία υποτίθεται ότι διεξαγόταν σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες. Μετά το γεγονός αυτό, η Moon αποκτάει τις ίδιες δυνάμεις με τον Parker και εμφανίζεται σε αυτόν 13 χρόνια αφότου έχει γίνει εκείνος ο περίφημος Spider-Man.

Ως παραγωγός του όλου project που δεν έχει τιτλοφορηθεί ακόμη, αναλαμβάνει η Amy Pascal.

Tags: