Black Widow: Η Cate Shortland είναι ανάμεσα στους υποψήφιους σκηνοθέτες

Η νέα action ταινία της Marvel αναζητά γυναίκα δημιουργό
21 Ιουνίου 2018 14:12
Black Widow: Η Cate Shortland είναι ανάμεσα στους υποψήφιους σκηνοθέτες

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Cate Shortland  αποτελεί μία από τις επιλογές της Marvel Studios για την γυναίκα σκηνοθέτη που πρόκειται να επιστρατευτεί όσον αφορά το Black Widow, όπου θα πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson (Avengers: Infinity War).

Το όνομα της αυστραλιανής αυτής σεναριογράφου και δημιουργού ταινιών φιγουράρει ήδη ανάμεσα σε εκείνα άλλων υποψηφίων συναδέλφων της για την παραπάνω solo μυθοπλασία που θα αφορά την διάσημη comic ηρωίδα Natasha Romanov.

Να σημειωθεί ότι η Shortland  έχει προσθέσει στο ενεργητικό της αξιόλογες δουλειές, όπως το ρομαντικό δράμα Shortland (2004) με τον Sam Worthington, το ιστορικό φιλμ Lore (2012) με την Saskia Rosendahl και το ψυχολογικό θρίλερ Berlin Syndrome (2017) με την Teresa Palmer.

Τους διαλόγους του Black Widow θα επιμεληθεί η Jac Schaeffer (Olaf’s Frozen Adventure, The Hustle). Προς το παρόν αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που είναι γνωστές για την solo ταινία της Black Widow, η οποία εάν εφόσον ανακοινωθεί επίσημα θα αποτελεί τη δεύτερη ταινία με πρωταγωνίστρια γυναίκα ηρωίδα του Marvel Cinematic Universe