TAU official trailer: Ο Gary Oldman ακούγεται μέσα από δεκάδες φονικά ρομπότ

Ένα εφιαλτικό πείραμα αποκαλύπτεται στο νέο θρίλερ του Netflix
21 Ιουνίου 2018 13:59
TAU official trailer: Ο Gary Oldman ακούγεται μέσα από δεκάδες φονικά ρομπότ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το TAU, το δυστοπικό θρίλερ του Netflix, με το οποίο επιχειρεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Ουρουγουανικής καταγωγής Federico D’Alessandro.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Noga Landau, με τον βασικό άξονα του έργου να περιστρέφεται γύρω από μία δυσοίωνη φουτουριστική εκδοχή της ανθρώπινης καθημερινότητας όπου κυριαρχούν προηγμένα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και πόσο επικίνδυνα μπορεί να αποδειχτούν αν πέσουν σε λάθος χέρια.

Στο εν λόγω φιλμ λοιπόν, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Gary Oldman δίνει την φωνή του σε δεκάδες μικροσκοπικά ρομπότ που είναι προγραμματισμένα να βλάψουν ανεπανόρθωτα όποιον τους εναντιωθεί. Η Maika Monroe συμπρωταγωνιστεί μαζί του υποδυόμενη την ‘Julia’, μία νεαρή κοπέλα που έχει απαχθεί από έναν μηχανικό ηλεκτρονικών συστημάτων, τον ‘Alex’(Ed Skrein), ο οποίος την φυλακίζει μέσα στο ‘έξυπνο σπίτι’ του υποβάλλοντάς την σε ένα σαδιστικό τεχνολογικό πείραμα. Το σπίτι ελέγχεται πλήρως από το ‘TAU’, ένα πρόγραμμα A.I. που δίνει εντολές στην ηρωίδα, τιμωρώντας την όποια ανυπακοή με πρόκληση απερίγραπτου πόνου. Η μόνη ελπίδα της ‘Julia’ να αποδράσει είναι να σκεφτεί έναν τρόπο να εξακριβώσει αν υπάρχει η ικανότητα της ενσυναίσθησης στο ‘TAU’ και αν όντως ευσταθεί κάτι τέτοιο, να την ενεργοποιήσει.

Η πρεμιέρα του TAU έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στο Netflix στις 29 Ιουνίου του 2018.