Το πρώτο trailer του Creed 2 ξυπνά αναμνήσεις από το θρυλικό Rocky IV!

Adonis Creed εναντίον Vitor Drago
20 Ιουνίου 2018 18:24
Το πρώτο trailer του Creed 2 ξυπνά αναμνήσεις από το θρυλικό Rocky IV!

Το πρώτο trailer του CREED 2 δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρία παραγωγής MGM και το οποίο ξυπνά μνήμες από το θρυλικό Rocky IV! Στο sequel που σκηνοθετεί ο πρωτοεμφανιζόμενος Steven Caple Jr. στη θέση του -πλέον παραγωγού- Ryan Coogler, ο Adonis Creed (Michael B. Jordan)  θα επιστρέψει στην δράση υπό τις οδηγίες του Rocky Balboa (Sylvester Stallone) για έναν ακόμη αγώνα, ο οποίος μέλλει να είναι και ο πιο αδυσώπητος της καριέρας του. 

Ο γιος του Apollo Creed βρισκόμενος σε μια δύσκολη φάση της προσωπικής του ζωής, θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το φάντασμα του παρελθόντος, αυτό που αφαίρεσε τη ζωή από τον θρυλικό πατέρα μποξέρ του. Ο αντίπαλος δεν είναι άλλος από τον Vitor Drago (Florian Munteanu), τον οποίο θα προπονήσει ο πατέρας του, δηλαδή ο Ivan Drago στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Dolph Lundgren. 

Σαφώς την επιστροφή της στο cast κάνει και η Tessa Thompson ως τη σύντροφο του Adonis, ενώ προστέθηκαν οι: Phylicia Rashad, Wood Harris, Andre Ward και RUssel Hornsby. Να αναφέρουμε πως πίσω από τη γραφή του σεναρίου βρίσκεται ο ίδιος ο Stallone με τον Cheo Hodari Coker του Luke Cage

Το CREED II είναι προγραμματισμένο για να βγει στις αίθουσες στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.