Brain on Fire trailer: Η Chloe Grace Moretz δίνει μία αμείλικτη εσωτερική μάχη

Πόσο εύθραυστη αποβαίνει τελικά η ψυχική ισορροπία ενός ατόμου;
15 Ιουνίου 2018 05:12
Brain on Fire trailer: Η Chloe Grace Moretz δίνει μία αμείλικτη εσωτερική μάχη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ψυχολογικό θρίλερ Brain on Fire, την σκηνοθεσία του ο οποίου υπογράφει ο ιρλανδικής καταγωγής δημιουργός Gerard Barrett, ενώ η Chloe Grace Moretz ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και εστιάζει στην Susannah Cahalan (Chloe Grace Moretz), μία δημοσιογράφο της New York Post, της οποίας η ζωή κυλάει φυσιολογικά μέχρι που μια μέρα αρχίζουν να εμφανίζονται κάποια πολύ περίεργα συμπτώματα όσον αφορά την ψυχική της υγεία. Τα πράγματα παίρνουν μία αναπάντεχα δυσάρεστη τροπή για την κοπέλα ενώ οι γιατροί πασχίζουν να καταλάβουν τι συμβαίνει με την περίπτωσή της. Η ηρωίδα εξετάζεται από αρκετούς θεραπευτές με τις διαγνώσεις τους να ποικίλλουν ανάμεσα σε διάφορα νοσήματα ψυχικής φύσεως ενώ μόνο όταν αναλαμβάνει ένας συγκεκριμένος ειδικός, αρχίζει να φαίνεται πως μπορεί και να υπάρχει ελπίδα για εκείνη.

Η πρεμιέρα του Brain on Fire έχει δρομολογηθεί για να γίνει στο Netflix στις 22 Ιουνίου του 2018, αν και πρεμιέρα έκανε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το 2016. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer: