Aquaman: Τα πρώτα στιγμιότυπα είναι σαν να ξεπηδούν από ένα action παραμύθι

Ο Βασιλιάς 'Orm', ο 'Vulk'a, και η Βασίλισσα 'Atlanna' αποκαλύπτονται
15 Ιουνίου 2018 16:34
Aquaman: Τα πρώτα στιγμιότυπα είναι σαν να ξεπηδούν από ένα action παραμύθι

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Aquaman αποκαλύπτοντας τον ομώνυμο ήρωα της DC καθώς και άλλες φιγούρες της ιστορίας του, δίνοντάς μας μία γεύση από το επερχόμενο φιλμ του James Wan (Conjuring films).

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, απαθανάτισε τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Jason Momoa που υποδύεται τον ‘Arthur Curry’, δηλαδή τον Aquaman, ο οποίος πλέον θα μας αφηγηθεί την δική του περιπέτεια πέρα από εκείνες άλλων υπερηρώων όπου συμμετείχε όπως το Justice League και το Batman vs Superman.

Ο Peter Safran, εξωτερικός παραγωγός του όλου εγχειρήματος δήλωσε χαρακτηριστικά στο EW:

«Σπάνια ο χαρακτήρας ενός υπερήρωα έχει σμίξει τόσο πολύ με τον πραγματικό ηθοποιό όσο ο ‘Aquaman’ με τον Jason Momoa. Είναι καθεαυτού από δύο κόσμους, είναι αυτό το αληθινό φυσικό δείγμα. Διαθέτει αυτό το χιούμορ με το οποίο δεν του είχε δοθεί ποτέ νωρίτερα η ευκαιρία να παίξει – είναι από κάθε άποψη ο ‘Aquaman’!».

Στις σχετικές λήψεις μεταξύ άλλων βλέπουμε τον φιλόδοξο αδερφό του Arthur, τον Βασιλιά King Orm’(Patrick Wilson) ο οποίος επιθυμεί να κηρύξει πόλεμο στον κόσμο της ξηράς, τον μέντορά του Arthur, Vulko (Willem Dafoe) και την Βασίλισσα Atlanna (Nicole Kidman), οι οποίοι τον προστάτευαν από νεαρή ηλικία. Επιπλέον, η Amber Heard που ενσαρκώνει την ‘Meera’ φέρει μία μυθική ομορφιά με τα μακρυά, κατακόκκινα μαλλιά της.

Η πρεμιέρα του Aquaman έχει οριστεί στις Η.Π.Α. για τις 21 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν οι πιο πρόσφατες εικόνες: