The Predator: Το νέο τηλεοπτικό trailer αποκαλύπτει τον Mega Predator!

Ετοιμαστείτε για hardcore σκηνικά!
11 Ιουνίου 2018 15:25
The Predator: Το νέο τηλεοπτικό trailer αποκαλύπτει τον Mega Predator!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο τηλεοπτικό trailer για το The Predator, το επερχόμενο sci-fi φιλμ τρόμου του Shane Black, όπου τελικά κάνει την εμφάνισή του ο γενετικά μεταλλαγμένος εξωγήινος υπερκυνηγός, ο λεγόμενος Mega-Predator!

Ο Black, ο οποίος επιμελήθηκε και το σενάριο από κοινού μαζί με τον Fred Dekker του Monster Squad, επιβεβαίωσε ότι το εν λόγω θρίλερ ως sequel παραμένει πιστό στο concept των δύο πρώτων ταινιών και δεν αποτελεί ένα εξ’ ολοκλήρου reboot του franchise. Εξήγησε ακόμη ότι το συγκεκριμένο project θα φέρει την ένδειξη “ R rating” κάτι που μας προϊδεάζει για αρκετά σκληροπυρηνικά σκηνικά.

Από μακρινές γωνιές του σύμπαντος αρχίζουν να καταφτάνουν στις γειτονιές της Γης οι πιο θανατηφόροι κυνηγοί του διαστήματος ακόμη πιο ισχυροί, εξυπνότεροι και πιο βίαιοι από ποτέ. Έχοντας βελτιστοποιηθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη θα εξαπολύσουν το πιο αμείλικτο κυνήγι ενάντια στην ανθρώπινη ύπαρξη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλεί κατά λάθος την επιστροφή τους στον πλανήτη μας, μόνο μία επίλεκτη ομάδα πρώην στρατιωτών και ενός απογοητευμένου επιστήμονα μπορεί να αποτρέψει τον αφανισμό της ανθρώπινης φυλής.

Το cast απαρτίζεται από τους: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey, και την Yvonne Strahovski.

Η πρεμιέρα του The Predator έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 14 Σεπτεμβρίου του 2018.