Robin Williams: Come Inside My Mind | Βγήκε το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ

Η ζωή και το έργο του ασυναγώνιστου Robin Williams σε πρώτο πλάνο
11 Ιουνίου 2018 14:43
Robin Williams: Come Inside My Mind | Βγήκε το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το HBO έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του Robin Williams: Come Inside My Mind, του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η Marina Zenovich (Richard Pryor: Omit the Logic) προς τιμήν του πρόωρα χαμένου Robin Williams.

Η εν λόγω βιογραφία θα επιχειρήσει να εξερευνήσει τον βίο και την προσφορά του σπουδαίου αυτού ηθοποιού στον χώρο της υποκριτικής. Παρά το ότι το όλο project επικεντρώνεται κυρίως στην κινηματογραφική καριέρα του εξαιρετικού αυτού κωμικού, έχει να κάνει επίσης και με τις standup εμφανίσεις του καθώς και με πτυχές της ιδιωτικότητάς του αλλά και το πώς συγκρούονταν ή αλληλεπιδρούσαν όλα αυτά μεταξύ τους. Φυσικά, στο υλικό αυτό αναδεικνύεται το πηγαίο ταλέντο, η δημιουργικότητα και ο αυθορμητισμός του ξεχωριστού αυτού καλλιτέχνη του κινηματογράφου και του θεάτρου που προσπαθούσε να κρατήσει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας τα ενδότερα του. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται και η χρόνια μάχη του με την κατάθλιψη έως ότου τελικά ο ίδιος αποφάσισε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα στις 11 Αυγούστου του 2014.

Το Robin Williams: Come Inside My Mind θα προβληθεί στο HBO στις 16 Ιουλίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer: