First Man trailer: Ο σκηνοθέτης του La La Land εκτοξεύει τον Ryan Gosling στο διάστημα

Και μεταφέρει και εμάς από την Γη στη Σελήνη και πίσω
09 Ιουνίου 2018 16:26
First Man trailer: Ο σκηνοθέτης του La La Land εκτοξεύει τον Ryan Gosling στο διάστημα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του First Man, του νέου βιογραφικού δράματος που ετοιμάζει ο Damien Chazelle, όπου ο Ryan Gosling μας συστήνεται ως μία από τις σπουδαιότερες ιστορικές φυσιογνωμίες παγκοσμίως, ως ο Αμερικανός αστροναύτης Neil Armstrong.

Ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι με το πλήρωμα του ‘Apollo 11’ θα ζωντανέψει λοιπόν, στο πρόσωπο του πρωταγωνιστή του Blade Runner 2049. Ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός του Whiplash και του La La Land σε συνεργασία με τον επίσης διακεκριμένο από την Ακαδημία σεναριογράφο του Spotlight και του The Post, Josh Singer, μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την έντυπη βιογραφία First Man: A Life Of Neil A. Armstrong” που επιμελήθηκε ο James R. Hansen για την παραπάνω προσωπικότητα. Οι θεατές θα παρακολουθήσουν μία μυθοπλασία που θα περιλαμβάνει τις προκλήσεις, τις επιτυχίες και τα όσα καταγράφηκαν σε αυτή την αποστολή της NASA το 1969 η οποία έμελλε τελικά να σηματοδοτήσει ένα κοσμοϊστορικό γεγονός που συνοψίστηκε στην φράση «Ένα μικρό βήμα για ένα άνθρωπο, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα».

Το cast συμπληρώνουν επίσης: η Claire Foy (The Crown) ως η Janet Shearon δηλαδή η πρώτη σύζυγος του Armstrong, ο Corey Stoll (The Strain) ως ο Buzz Aldrin, ο Kyle Chandler (Game Night) ως ο Deke Slayton, ο Jason Clarke (Dawn of the Planet of the Apes) ως ο Ed White, ο Shea Wigham (Kong: Skull Island) ως ο Gus Grissom, ο Jon Bernthal (The Punisher) ως ο David Scott, ο Brian d’Arcy James (13 Reasons Why) ως ο Joseph A. Walker, ο Pablo Schreiber (Den of Thieves) ως ο Jim Lovell, ο Patrick Fugit (Outcast), ο Cory Michael Smith (Gotham), ο Lukas Haas (The Revenant) και ο Christopher Abbott (The Sinner).

Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκεται η Temple Hill Entertainment. Το First Man έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. για τις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν το σχετικό trailer: