Serenity trailer: Το ψέμα ή η αλήθεια βυθίζεται πιο εύκολα;

Οι Matthew McConaughey και Anne Hathaway παίζουν σε μία τρικυμιώδη περιπέτεια
08 Ιουνίου 2018 14:53
Serenity trailer: Το ψέμα ή η αλήθεια βυθίζεται πιο εύκολα;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Serenity, το νέο καταιγιστικό θρίλερ του υποψήφιου για Όσκαρ Steven Knight (Dirty Pretty Things, Eastern Promises, Locke), στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύουν οι βραβευμένοι από την Ακαδημία Matthew McConaughey και Anne Hathaway. Ο δημιουργός του Peaky Blinders και του Taboo σκηνοθετεί ένα αγωνιώδες φιλμ γεμάτο ένταση και μυστήριο όπου τα πάντα κλυδωνίζονται επικίνδυνα.

Το έργο επικεντρώνεται στον Baker Dill (Matthew McConaughey) έναν ψαρά ο οποίος κάνει επίσης μικρές κρουαζιέρες με το πλεούμενό του για τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή και θέλουν να μεταβούν μέχρι το Plymouth Island. Τις ισορροπίες στην ήσυχη ζωή του έρχεται να ταράξει η πρώην σύζυγός του, Karen (Anne Hathaway) η οποία ζητά την βοήθειά του. Τον ικετεύει να σώσει εκείνη και τον γιο τους από τον νέο της σύντροφο (Jason Clarke) που είναι ιδιαίτερα βίαιος όπως ισχυρίζεται η γυναίκα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συναινέσει σε έναν προσχεδιασμένο φόνο που θα μοιάζει με μία εξόρμηση, κάτι σαν εκδρομή στην θάλασσα, όπου θα τον αφήσουν στην μέση του ωκεανού, βορά στους καρχαρίες που βρίσκονται στα ανοιχτά.

Η Karen θα προσπαθήσει να σαγηνεύσει και πάλι τον Dill θυμίζοντάς του το κοινό τους παρελθόν ενώ ο ίδιος θα βρεθεί να ταλαντεύεται ανάμεσα στο σωστό και το λάθος, με τον κόσμο του να βυθίζεται σε μία νέα πραγματικότητα που μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται.

Το cast συμπληρώνουν οι: Djimon Hounsou, Jeremy Strong, και η Diane Lane. Η πρεμιέρα του Serenity έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις  19 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: