Avengers 4: Οι αποκαλυπτικές νέες φωτογραφίες από το πλατό

Επιστρέφουν σε μια μάχη που θα είναι κομβικό σημείο
08 Ιουνίου 2018 13:42
Avengers 4: Οι αποκαλυπτικές νέες φωτογραφίες από το πλατό

Φειδωλές έρχονται οι πληροφορίες από το πλατό του Avengers 4, καθώς η προσμονή για τη συνέχεια του Infinity War, η οποία άφησε το κοινό της Marvel σε ένα από τα cliffhanger που θα μείνουν στην ιστορία του σινεμά, μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Χάρη στις πηγές του CBR, στο διαδίκτυο διέρρευσαν μερικές ολοκαίνουργιες φωτογραφίες από το πλατό του Avengers 4, που ενισχύουν περαιτέρω μια από τις πιο τρανταχτές θεωρίες που κυκλοφορούν. 

Αναφερόμαστε στο γεγονός πως η ομάδα του Tony Stark θα κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και συγκεκριμένα θα επισκεφθεί ξανά την Μάχη της Νέας Υόρκης από το The Avengers του 2012. Τον λόγο που θα κάνουν το ταξίδι στο χρόνο δεν τον γνωρίζουμε, αλλά λέγεται ότι ο Stark μαζί με τον Thor θα εμπλακούν στην σύλληψη του Loki που γίνεται προς το τέλος της ταινίας, με τον πρώτο να μεταμφιέζεται ως ένας από τους πράκτορες της S.H.I.E.L.D. που ανέλαβαν τη φρούρηση του. 

Οι φωτογραφίες που είδατε αναπαριστούν με ακρίβεια τη στιγμή που ο Nick Fury προειδοποιεί τον Iron Man πως μια ατομική βόμβα είναι καθοδόν για το Manhattan. Τον περασμένο Ιανουάριο είχαν διαρρεύσει επίσης κάποιες εικόνες που έδειχναν τον Hulk, τον Tony Stark με SHIELD στολή, τον Captain America και τον Ant-Man στο ίδιο σημείο. Η αναπαράσταση του συγκεκριμένου κομβικού σημείου της ταινίας ίσως να αποκαλύπτει ότι οι Avengers θα ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο για να αλλοιώσουν κατά κάποιον τρόπο τα σχέδια του Thanos, εάν κάνουν κάποια πράγματα διαφορετικά, και αποτρέψουν τη γενοκτονία που είδαμε στο Avengers: Infinity War.  

Το Avengers 4 -που ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο- θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2019.