Το πρώτο trailer του "Bad Times at the El Royale" είναι ακαταμάχητα μυστηριώδες

Τα ρίσκο μεγαλώνει σε ένα αμείλικτο παιχνίδι εξιλέωσης
08 Ιουνίου 2018 14:25
Το πρώτο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε το πρώτο trailer για το Bad Times at the El Royale, το νέο θρίλερ του Drew Goddard (The Martian, Netflix’s Daredevil, X-Force), όπου πρωταγωνιστεί ο Chris Hemsworth (Avengers: Infinity War, Thor: Ragnarok). Η πλοκή της ταινίας διαδραματίζεται το 1969 και εστιάζει σε επτά αγνώστους που συγκεντρώνονται σε ένα απόμερο ξενοδοχείο, το ‘El Royale’ και στους οποίους προσφέρεται η δυνατότητα όσο ακόμη έχουν χρόνο να επανορθώσουν για ένα τερατώδες σφάλμα, ένα παλιό μυστικό που τους βαραίνει.

Πρόκειται για την δεύτερη κοινή δουλειά του Hemsworth και του Goddard, συμπεριλαμβανομένης και της συνεργασίας τους το 2012 όσον αφορά το The Cabin in the Woods. Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον ηγέτη μίας αίρεσης. To cast συναπαρτίζουν επίσης ο Jeff Bridges (The Big Lebowski, Kingsman: The Golden Circle) ως ένας βασανισμένος ιερέας, η Cynthia Erivo (Widows) ως μία τραγουδίστρια εν ονόματι Darlene Sweet, η Cailee Spaeny (Pacific Rim Uprising) ως μία όμορφη νεαρή από τον Νότο, η Dakota Johnson (Fifty Shades movies) ως η μεγαλύτερή της αδερφή, ο Jon Hamm (Mad Men, Tag) ως ένας πωλητής οικιακών συσκευών.

Προς το παρόν δεν έχει καταστεί σαφές ποιος θα είναι ο ρόλος του Russell Crowe (The Nice Guys, Man of Steel), του Nick Offerman (Fargo, Parks and Recreation)  και του Mark O'Brien (Republic of Doyle, Halt and Catch Fire).

Το Bad Times at the El Royale αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στις 5 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: