Στο πρώτο trailer του ‘London Fields’ η Amber Heard αποδεικνύεται θανάσιμος πειρασμός

Πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ μυστηρίου αποπνέοντας μία σκοτεινή γοητεία
07 Ιουνίου 2018 09:18
Στο πρώτο trailer του ‘London Fields’ η Amber Heard αποδεικνύεται θανάσιμος πειρασμός

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του London Fields, ενός νέου θρίλερ μυστηρίου που σκηνοθέτησε ο Mathew Cullen και στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η Amber Heard.

Πρόκειται για την κινηματογραφική διασκευή  του ομώνυμου μυθιστορήματος του Martin Amis που εκδόθηκε το 1989. Το φιλμ μάλλον θα διανεμηθεί στο σινεμά τέλη αυτού του καλοκαιριού. Η ταινία παίρνει τελικά το πράσινο φως παρά τα εμπόδια που είχε συναντήσει έπειτα από την απόσυρσή της από το Φεστιβάλ του Τορόντο του 2015 λόγω της μήνυσης που κατέθεσε ο Cullen εναντίον των παραγωγών του για τις αυθαίρετες κινήσεις που έκαναν ερήμην του όσον αφορά και την αμοιβή του.

Η Amber Heard μας συστήνεται εδώ ως μία femme fatale εν ονόματι Nicola Six, η οποία ανακαλύπτει ότι θα δολοφονηθεί στα 35α γενέθλιά της και έκτοτε αρχίζει να ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που θα κόψει το νήμα της ζωής της. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Billy Bob Thornton, Jim Sturgess, Theo James, και η Cara Delevingne.

Το London Fields αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του φέτος τον Αύγουστο σε μία καινούργια αναθεωρημένη του version. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: