Operation Finale: Στο πρώτο trailer ο Oscar Isaac καταδιώκει έναν Ναζί φυγά

Για πόσο ακόμη ένα έγκλημα πολέμου θα παραμείνει ατιμώρητο;
06 Ιουνίου 2018 13:57
Operation Finale: Στο πρώτο trailer ο Oscar Isaac καταδιώκει έναν Ναζί φυγά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η MGM έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του Operation Finale, του καινούργιου ιστορικού δράματος όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύουν ο Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi) και ο Ben Kingsley (Gandhi, Iron Man 3).

Ο κύριος άξονας της ταινίας περιστρέφεται γύρω από ένα αμείλικτο ανθρωποκυνηγητό που λαμβάνει χώρα στην Αργεντινή την δεκαετία του 1960 για την σύλληψη ενός Ναζί εγκληματία πολέμου εν ονόματι Adolf Eichmann (Ben Kingsley). Ο πρωταγωνιστής του Ex Machina και του Annihilation υποδύεται τον Peter Malkin, έναν πράκτορα της Mossad που ηγείται μίας ομάδας Ισραηλινών κατασκόπων προκειμένου να πιάσουν τον Eichmann. Ο φυγάς αυτός πέρα του ότι δολοφόνησε την αδερφή του Malkin και τα παιδιά της, ήταν υπεύθυνος και για την μεταφορά Εβραίων στα διάφορα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ευρώπη. Μετά τον B’ Παγκόσμιο κατάφερε να κρύψει τα ίχνη του, να ταξιδέψει στην Αυστρία και από εκεί στην Αργεντινή αποφεύγοντας πάση θυσία να έρθει ενώπιον της δικαιοσύνης για τις ειδεχθείς του πράξεις.

Το σενάριο του έργου υπογράφει ο Matthew Orton ενώ την σκηνοθεσία ο Chris Weitz (About a Boy). Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Lior Raz, Melanie Laurent (Inglorious Basterds), Nick Kroll (The League), Joe Alwyn (Billy Lynn’s Long Halftime Walk), Haley Lu Richardson (The Edge of Seventeen), Michael Aronov, Ohad Knoller, Greg Hill, Torben Liebrecht, Mike Hernandez, Greta Scacchi and Pêpê Rapazote.

Η πρεμιέρα του Operation Finale έχει οριστεί στις Η.Π.Α. για τις 14 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: