Το πρώτο trailer του The LEGO Movie 2 χαρίζει άπλετα γέλιο

Το δεύτερο μέρος έρχεται και έχει πολλά κέφια
06 Ιουνίου 2018 16:06
Το πρώτο trailer του The LEGO Movie 2 χαρίζει άπλετα γέλιο

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του πρώτου teaser poster, η Warner Bros. έδωσε στη κυκλοφορία και το πρώτο trailer του The LEGO Movie 2, της συνέχειας του άκρως επιτυχημένου animated φιλμ των Chris Miller και Phil Lord. Αυτή τη φορά το σκηνοθετικό δίδυμο, που πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα αφότου απολύθηκαν από το Solo: A Star Wars Story, παρέδωσε τα σκήπτρα της σκηνοθεσίας στον Mike Mitchell (Trolls) μαζί με τη Trisha Gum, ενώ οι ίδιοι τους ανέλαβαν χρέη παραγωγών και συγγραφέων. 

Όπως αναμενόταν το teaser trailer καταφέρνει να πιάσει τον κωμικό τόνο που έκανε να αγαπήσουμε την πρώτη LEGO Ταινία και συναντάμε τον Emmet σε μια μετα αποκαλυπτική έρημο όντας σε πλήρη άρνηση για τα όσα γίνονται γύρω του -αν σας θυμίζει τον Luke Skywalker στο The Last Jedi τότε σωστά μαντέψατε. 

Και σα να μην έφτανε το άκρως ξεκαρδιστικό trailer που προς τιμήν του είναι φειδωλό ως προς την πλοκή το καστ περιλαμβάνει αρκετά μεγάλα ονόματα όπως τους: Chris PrattElizabeth BanksChanning TatumWill ArnettJonah HillTiffany HaddishStephanie Beatriz, και Arturo Castro.

Το The LEGO Movie 2: The Second Part θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου 2019 στους κινηματογράφους.