"White Boy Rick" trailer: Ο Matthew McConaughey μπαίνει στον πόλεμο των ναρκωτικών

Πρωταγωνιστεί σε ένα δράμα εποχής με γερές δόσεις αδρεναλίνης και σασπένς
05 Ιουνίου 2018 12:55

Η Columbia Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το White Boy Rick, το καινούργιο αστυνομικό δράμα εποχής του Yann Demange (’71) σε παραγωγή του Darren Aronofsky (Mother!, Black Swan, Requiem for a Dream).

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του 1980 στο Detroit και αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός χειρώνακτα εργάτη (Matthew McConaughey) και του έφηβου γιου του εν ονόματι Rick Wershe Jr. (Richie Merritt), με το αγόρι να γίνεται μυστικός πληροφοριοδότης των αρχών και αργότερα διακινητής ναρκωτικών. Η ζωή του νεαρού καταρρέει σύντομα όταν εγκαταλείπεται από τους συνεργάτες του και καταδικάζεται.

Στο εν λόγω γκανγκστερικό φιλμ εμπεριέχονται και βιογραφικά στοιχεία, ενώ αποτυπώνεται ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο για τις δυναμικές της οικογένειας, αλλά και τους τρόπους που αρθρώνεται η βία και η παραβατικότητα σε συγκεκριμένες περιόδους. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν ο Andy Weiss, οι Logan & Noah Miller. Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Bel Powley, Jennifer Jason Leigh, Brian Tyree Henry, Rory Cochrane, RJ Cyler, Jonathan Majors, Eddie Marsan, Bruce Dern, και η Piper Laurie.

Η πρεμιέρα του White Boy Rick αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρχικά σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018, πριν κάνει το ντεμπούτο του διεθνώς στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: