Το πρώτο trailer του Bumblebee δείχνει μια άλλη πλευρά των Transformers

Όταν η Camaro έγινε...Σκαραβαίος!
05 Ιουνίου 2018 14:44
Το πρώτο trailer του Bumblebee δείχνει μια άλλη πλευρά των Transformers

Το πρώτο teaser trailer του Bumblebee κυκλοφόρησε από την Paramount Pictures, δίνοντας μας μια αρχική γεύση από το πως θα είναι η πρώτη spinoff Transformers ταινία. Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Travis Knight του Kubo and the Two Strings, αντί για τον Michael Bay, ο οποίος είναι ο "πατέρας" του franchise έχοντας αναλάβει τα προηγούμενα πέντε φιλμ της σειράς, ενώ το σενάριο έχει υπογράψει η ανερχόμενη Christina Hodson. 

Από το trailer φαίνεται ότι το feeling που αφήνει η ταινία θυμίζει κάτι από Iron Giant, με το κορίτσι και το ρομπότ της που απειλείται από τον στρατό. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κοριτσιού ονόματι Charlie ενσαρκώνει η Hailee Steinfield, με τον John Cena απέναντι της. 

Η σύνοψη της ταινίας: 

Ο Bumblebee είναι φυγάς το 1987 και βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα μιας μικρής παραλιακής πόλης της Καλιφόρνια. Η Charlie λίγο πριν κλείσει τα 18 της και προσπαθώντας να βρει τη δική της θέση στον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee, σε χάλια κατάσταση. Όταν τον επαναφέρει στη ζωή θα ανακαλύψει πως δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος. 

Το Bumblebee θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου 2018 στους κινηματογράφους.