Yardie official trailer: Ο Idris Elba κάνει ποδαρικό στον χώρο της σκηνοθεσίας

Και φέρνει στην μεγάλη οθόνη ένα γκανγκστερικό δράμα εποχής
02 Ιουνίου 2018 16:38
Yardie official trailer: Ο Idris Elba κάνει ποδαρικό στον χώρο της σκηνοθεσίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Studiocanal UK έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το Yardie, το αστυνομικό θρίλερ με το οποίο κάνει την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα ο ταλαντούχος ηθοποιός Idris Elba, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται θέλει να δώσει διέξοδο και σε άλλες δημιουργικές του κλίσεις. Το φιλμ έκανε ένα πέρασμα και από το Φεστιβάλ Sundance. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του cult μυθιστορήματος που φέρει την υπογραφή του τζαμαϊκανικών καταβολών Βρετανού λογοτέχνη Victor Headley, και εκδόθηκε το 1992.

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από έναν νεαρό Τζαμαϊκανό εν ονόματι D (Aml Ameen), που την δεκαετία του ’70 γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας του μεγαλύτερου αδερφού του και από τότε αρχίζει να αναζητά τους ενόχους. Δέκα χρόνια αργότερα μετακομίζει από το Kingston στο Hackney, γενόμενος και ο ίδιος μέλος του υποκόσμου. Και ενώ με την πάροδο του χρόνου ο θυμός του έχει καταλαγιάσει κάπως και ο ήρωας σκέφτεται να αποδεσμευτεί από τα φαντάσματα του παρελθόντος, ξαφνικά ο δρόμος του διασταυρώνεται με αυτόν που σκότωσε τον αδερφό του.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Stephen Graham, Mark Rhino Smith, Akin Gazi, Fraser James, Everaldo Creary, Sheldon Shepherd, Shantol Jackson, και η Naomi Ackie.

Για το Yardie ακόμη δεν έχει οριστεί το πότε θα διανεμηθεί στο σινεμά. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: