Δείτε μια νέα φωτογραφία από το Wreck-It-Ralph 2

Η μικρούλα Vanellope συναντιέται με όλες τις πριγκίπισσες της Disney
31 Μαΐου 2018 12:48
Δείτε μια νέα φωτογραφία από το Wreck-It-Ralph 2

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο από το Wreck-It Ralph 2, το πολυαναμενόμενο animated sequel που συνεχίζει την ιστορία της τρισχαριτωμένης πιτσιρίκας Vanellope von Schweetz (Sarah Silverman) και του Ralph (John C. Reilly). Εν προκειμένω η μικρούλα ηρωίδα πρόκειται να ενώσει σε μία μοναδική συνάντηση όλες τις γνωστές πριγκίπισσες της Disney σε μία απίθανη περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους.

Το στούντιο έχει επιστρατεύσει τους ηθοποιούς που έδωσαν την φωνή τους στις φιγούρες που γνωρίσαμε μέσα από τα κλασικά της φιλμ. Π.χ επανέρχονται δριμύτερες οι: Jodi Benson ως η Ariel (The Little Mermaid), η Paige O’Hara ως η Belle (Beauty and the Beast), η Linda Larkin ως η Jasmine (Aladdin), η Ming Na Wen ως η Mulan (Mulan), η Irene Bedard ως η Pocahontas (Poachontas), η Idina Menzel ως Elsa μαζί με την Kristen Bell ως Anna (Frozen), η Anika Noni Rose ως η Tiana (The Princess and the Frog), η Mandy Moore ως η Rapunzel (Tangled), η Kelly Macdonald ως η Merida (Brave) και η Auli’i Cravalho ως η Moana (Moana).

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει και πάλι ο Rich Moore (Zootopia ,Wreck-It Ralph 1). Στους γνώριμους ρόλους των ‘Fix-It Felix’ και ‘Sergeant Calhoun’ επιστρέφουν οι Jack McBrayer και Jane Lynch αντίστοιχα.

Η πρεμιέρα του Ralph Breaks the Internet: Wreck-It-Ralph 2 έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 21 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί η σχετική λήψη.