O Jamie Foxx θα πρωταγωνιστήσει στο Spawn

Υπέγραψε για την action διασκευή που ετοιμάζει ο Todd McFarlane
30 Μαΐου 2018 13:30
O Jamie Foxx θα πρωταγωνιστήσει στο Spawn

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider ο βραβευμένος με Όσκαρ Jamie Foxx θα ενσαρκώσει τον ‘Spawn’ στο ομώνυμο action φιλμ που σκηνοθετεί ο δημιουργός του comic, Todd McFarlane για λογαριασμό της Blumhouse Productions.

Ο McFarlane με αυτή την ταινία πρόκειται να πραγματοποιήσει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο αλλά θα αναλάβει και καθήκοντα παραγωγού επίσης. Ο Foxx λοιπόν, θα υποδυθεί τον χαρακτήρα που εμπνεύστηκε ο McFarlane, τον ‘Al Simmons’ ή ‘Spawn’, ένα πρώην μέλος της CIA που προδίδεται από την ομάδα του και δολοφονείται. Με βάση την ιστορία, το πνεύμα του στέλνεται στην κόλαση για τον θάνατο δεκάδων αθώων που σκοτώθηκαν εξαιτίας του. Εκεί κάνει μία συμφωνία προσφέροντας ως αντάλλαγμα την ψυχή του ώστε να δει ξανά τη σύζυγό του, μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι μόλις επιστρέφει στη Γη, έχει μεταμορφωθεί σε μία τρομακτική μορφή και η σύντροφός του έχει ήδη προχωρήσει στην ζωή της μαζί με τον καλύτερο του φίλο.

Ο McFarlane δήλωσε χαρακτηριστικά στο Deadline ότι δεν θα ακολουθήσει κατά γράμμα τον αυθεντικό μύθο του συγκεκριμένου αντιήρωα κυρίως όσον αφορά το πώς θα αποδώσει καλύτερα το στοιχείο της δράσης και του τρόμου μέσα στο έργο: «Στις πιο τρομακτικές ταινίες, από το  ‘Jaws’ μέχρι το ‘The Thing’ του John Carpenter, ή το ‘The Grudge’ και το ‘The Ring’, ο  “μπαμπούλας” δεν μιλάει!».

Ο Foxx σε συνέντευξή του στο Movies.com εν όψει του Comic-Con του 2013, είχε παραδεχτεί ότι ήθελε οπωσδήποτε να παίξει σε ένα τέτοιο project. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ εδώ και αρκετό καιρό ότι «επεδίωκε διακαώς» να πάρει αυτόν τον ρόλο οπότε και πέρασε από δοκιμαστικό δίνοντας την κατάλληλη χροιά στην φωνή του.