Doctor Sleep: Το sequel της "Λάμψης" θα καθυστερήσει κι άλλο

Αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2020
29 Μαΐου 2018 11:51
Doctor Sleep: Το sequel της

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι το Doctor Sleep, δηλαδή το sequel του The Shining, πρόκειται να καθυστερήσει κι άλλο, αφού η επίσημη ημερομηνία διανομής του στις Η.Π.Α. δρομολογήθηκε για τις  24 Ιανουαρίου του 2020.

Μετά την Λάμψη του Stanley Kubrick, η οποία το 1980 αποτέλεσε ορόσημο στην καριέρα του βετεράνου ηθοποιού Jack Nicholson, ο δημιουργός Mike Flanagan (Oculus, Before I Wake, Hush) επιθυμεί να προσθέσει ακόμη ένα κινηματογραφικό κεφάλαιο στην ιστορία. Έχοντας σκηνοθετήσει για το Netflix την μεταφορά ενός ακόμη έργου του Stephen King , το Gerald's Game απ’ ό,τι φαίνεται θέλει να βάλει μπρος για μία ακόμη διασκευή.

Η υπόθεση του Doctor Sleep, που ως βιβλίο κυκλοφόρησε το 2013, εστιάζει στον Danny Torrance, ο οποίος έχοντας φτάσει πλέον στην ηλικία των σαράντα ετών εξακολουθεί να παλεύει με τους ίδιους δαίμονες που στοίχειωναν τον πατέρα του, Jack, μεταξύ άλλων συμπεριλαμβανομένων και του εθισμού του στο αλκοόλ αλλά και μίας ανεξέλεγκτης οργής . Ψυχολογικά καταβεβλημένος ο Danny πασχίζει να αντιμετωπίσει τις τρομακτικές μνήμες του από το ‘Overlook Hotel’ και να διαχειριστεί το ‘τραύμα’ που του άφησε η εμπειρία του εκεί.